به گزارش ایسنا، وحید خاوئی در نخستین رویداد ثبت تجربیات محرومیتزدایی «باهم»، اظهار کرد: در برنامه توانمندسازی و پیشرفت و آبادانی اعتقاد داریم که پیش از اقدامات عمرانی و آبادانی، کارهایمان ابعاد اجتماعی دارد و برای دستیابی به برنامه اجرایی، نیاز به تحلیل مناسب داریم.
وی با بیان اینکه یکی از مهمترین مولفهها برای داشتن ایده مناسب، گفتوگو است، افزود: ما مدام باید در حال گفتوگو باشیم. هم در مورد کاری که میخواهیم انجام دهیم و هم بین ستاد بنیاد و مرکز باید نسبت به برنامهای که میخواهیم انجام دهیم، گفتوگو کنیم.
مدیرعامل بنیاد علوی ادامه داد: دراین گفتوگوها به اشتراک گذاشتن تجربیات اهمیت دارد و با بررسی این تجربیات میتوانیم طرحهایمان را پیش ببریم؛ البته باید در کنار توفیقات شکستها را هم بررسی کنیم. زمانی که یک برنامه اجتماعی در سراسر کشور دنبال میشود لازم است این موارد را بررسی کنیم.
وی خاطرنشان کرد: ما تلاش میکنیم در برنامهریزیهایمان از طرحهای برگزیده حمایت کرده و استفاده کنیم. بنیاد علوی با میدان مداخله مستقیم ندارد اما گروههای جهادی مداخله مستقیم دارند و میتوانند ایدههای خود را در رویدادهای مشترک با بنیاد مطرح کرده تا با آزمون و خطا بررسی شده و مورد استفاده قرار گیرد.
تمرکز روی ۷۵ منطقه هدف در کشور
مدیرعامل بنیاد علوی همچنین در حاشیه این مراسم در پاسخ به سوال ایسنا مبنیبر اینکه با توجه به مشکلات راه و جاده در مناطق محروم، بنیاد علوی چه اقداماتی انجام داده، توضیح داد: یکی از برنامههایی که ما در همه مناطق دنبال میکنیم همین کار است که با سازمان راهداری و وزارت راه و شهرسازی، اقدامات لازم را انجام میدهیم. حدود ۷۵ منطقه هدف در سراسر کشور داریم؛ این مناطق عموما شهرستان هستند و با هماهنگیادارات کل و وزارت کشور، برای تکمیل یا مرمت راه کار میکنیم.
خاوئی ادامه داد: مثلا اگر راهی قرار است ساخته شود، دولت قیر را به صورت رایگان در اختیار راهداری قرار میدهد و آنها هزینهای برای زیرسازی انجام میدهند و بهدنبال آن ما برای روسازی و آسفالت کمک میکنیم و منابعی را در اختیار راهداری قرار میدهیم. این اقدامات هم بیشتر در راههای اولویتدار مناطق صورت میگیرد، برخی از مناطق به راههای بیشتری نیاز دارند. بیشتر تمرکز ما روی همان ۷۵ منطقه هدف است، البته برای بقیه مناطق هم ممکن است درخواستهایی وجود داشته باشد که اگر این مناطق هم اولویت داشته باشند، برای تکمیل راههایشان اقدام میشود.
همچنین عاطفه امرایی -معاون توانمندسازی محرومین بنیاد علوی- در این مراسم اظهار کرد: برنامه ما این است که تجربیات کسانی که کار میدانی انجام دادند را بگیریم، تجربههایی که شامل موفقیت و شکست است و آنها را و در اختیار گروههای دیگر بگذاریم؛ تجربهکاوی و رویدادهای مشابه رویداد امروز، مقدمه مدلسازی در حوزه پیشرفت است.
انتهای پیام
نظرات