• شنبه / ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۰۹:۴۴
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1402022314422
  • خبرنگار : 50616

صندوق ملی محیط زیست به واحدهای تولیدی مازندران تسهیلات می‌دهد

صندوق ملی محیط زیست به واحدهای تولیدی مازندران تسهیلات می‌دهد

ایسنا/مازندران مدیرعامل صندوق حمایت محیط زیست کشور، ازحمایت ویژه این صندوق برای پرداخت تسهیلات حمایتی به واحدهای تولیدی وصنعتی مازندران برای ایجاد وتوسعه تصفیه خانه های فاضلاب و پساب این واحدها خبر داد.

رضا انجم‌شعاع در حاشیه بازدید از واحدهای شرکت لبنی گلا و شرکت تولیدی بیان گوشت آمل درشهرک صنعتی امامزاده عبدالله این شهرستان به خبرنگار ایسنا گفت: واحدهای تولیدی صنعتی زیادی در مازندران فعالیت دارند که برخی از آنها دچار مشکلات فراوانی هستند، با تأمین منابع مالی مشکلات بیشتر این واحدهای تولیدی در زمینه پسآب تا حد امکان برطرف خواهد شد.

وی افزود: به عنوان نمونه در مازندران بحث بازچرخانی شیرابه های ناشی از زباله و مدیریت پسماند در اولویت اصلی قرار گرفته است تا با شناسایی سرمایه گذاران بتوانیم منابع مالی مورد نیاز را از طریق تسهیلات از محل این صندوق و یا توانمند سازی افراد تامین کنیم تا آلودگی ها و تخریب های زیست محیطی نیز کاهش یابد.

مدیرعامل صندوق حمایت محیط زیست کشوربا اشاره به اینکه این صندوق در پنج حوزه شامل پسماند، تصفیه آب، توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر، کاهش آلودگی هوا و بحث گردشگری طبیعی یا اکوتوریسم براساس اولویت در کشور فعالیت دارد، اضافه کرد: صندوق ملی حمایت از محیط زیست در هر استان و شهرستان شرایط خاص خود براساس اولویت بندی اقدام وحمایت می کند.

انجم‌شعاع با بیان اینکه فعالیت های این صندوق در مازندران در زمینه پسماند، بازچرخانی و تصفیه آب واحدهای صنعتی است، تصریح کرد: امید داریم بتوانیم منابع مالی را به بخش های غیردولتی و خصوصی در قالب تسهیلات و توانمندسازی اختصاص دهیم تا مشکلات محیط زیستی برطرف شود.

صندوق ملی محیط زیست به واحدهای تولیدی مازندران تسهیلات می‌دهد

۶۰۰ میلیارد تومانی اعتبار برای طرح های پسماند مازندران نیاز است

وی، با اعلام اینکه درسال گذشته برای طرح های پسماندی مازندران ازجمله پسماند شهرداری رامسر و شهرداری بابلسر، کاغذسازی نکا مازندران و چند طرح دیگر مبلغ ۸۵ میلیارد تومان اعتبار اختصاص داده شد، اضافه کرد: برای استان مازندران در زمینه پسماند و حفظ محیط زیست حدود ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است که با برآورد دقیق برای شهرهای مختلف کل شهر استان به تفکیک اعلام می‌شود.

مدیرعامل صندوق ملی حمایت محیط زیست کشور با اعلام اینکه منابع در اختیار این صندوق سالانه جمع‌آوری و با اهداف خاص محیط زیستی اختصاص می‌یابد، تصریح کرد: برای حفظ و احیای رودخانه تجن ساری، تالاب بزرگ میانکاله، پسماند باز، چرخانی آب و ایجاد تصفیه‌خانه برنامه مدون در دستور کار قرار دارد.

 پیش بینی اختصاص فاینانس برای مدیریت پسماند آمل

انجم‌شعاع با اعلام اینکه یکی از مشکلات بزرگ شهرستان آمل مدیریت پسماند است که این موضوع مهم در دستور کار قرار دارد، ادامه داد: طرح های لازم در زمینه پسماند با همکاری اداره کل محیط زیست مازندران، فرمانداری و شهرداری آمل تهیه می شود تا بتوان درکنار آنها با اختصاص فاینانس وارد میدان شد.

وی با اعلام اینکه بحث مدیریت پسماند شهر آمل به صورت جدی پیگیری می شود، بیان کرد: چندین برنامه برای این مسئله داریم که اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران باید آنها را بررسی و اعلام کند همچنین ما در این بین نقش تأمین کننده مالی داریم، باید با شناسایی طرح و اهلیت سنجی سرمایه گذار در کارگروه های تخصصی استان تصمیمات لازم اتخاذ شود تا امر تأمین مالی محقق شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha