به گزارش ایسنا، حجتالاسلام و المسلمین مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی رهبر معظم انقلاب در دانشگاهها در اجلاس رؤسای دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری کشور که در شیراز برگزار شد، رؤسای دانشگاهها را سکانداران مهم عرصه تعلیم و تربیت دانست که نقش مهمی در تربیت آیندهسازان کشور دارند.
وی گفت: نسلکشی یکی از جنایات جنگی است و آدمکشیهایی که منجر به از بین رفتن یک نسل میشود را امروز حتی در برخی از کشورهای به ظاهر پیشرفته انجام میدهند، البته برخی از نسلکشیهای امروز نسل کشی فرهنگی است که افراد را از نسل، هویت و گذشته خود منقطع میکنند.
وی ادامه داد: در این نوع انقطاع بدون اینکه لازم باشد افراد به صورت فیزیکی حذف شوند، نسل جدید، نسلی متناسب با جامعه، طراحی و تربیت جنایتکاران، اشغالگران و حاکمان میشوند. در همین کشورهای غربی در بخشهای مختلف این را شاهد بودیم و این قضیه در طول تاریخ غرب مشاهده شده است.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها با بیان اینکه نسلکشی فرهنگی در دورههای جدید با روشهای جدید انجام میشود، گفت: مشکلی که بسیاری از جوانان ما با آن مواجه هستند همین مسئله است. تلاش برای انقطاع نسلی تام به گونهای که در نسل جدید هیچ نشانهای از آثار و نمادهای هویتی نسل قبلی خودش دیده نشود. این اتفاقی است که دارد برای ما رخ میدهد. دشمن نیز به دنبال ترویج سبک زندگی جدید با آرمانهای جدید هستند.
وی با تأکید بر اینکه ما امروز در یک جنگ و یک معارضه تام با این هدف هستیم، افزود: دشمنان برای نسل ما به دنبال ایجاد سبک زندگی جدید، ارزشهای جدید و آرمانهای جدید هستند تا نگاهی به گذشته و افتخارات خود نداشته و بدون نشاط و امید به آینده در حال زندگی کردن باشند.
رستمی، رؤسای دانشگاهها را مهمترین سکانداران این عرصه عنوان کرد و گفت: تصور اینکه با آن دست فرمانی که تا به حال آموزش عالی و دانشگاه اداره میشود، بتوان در مقابل این مبارزه و معارضه و هجمه ناجوانمردانه به معنای تام خودش ایستادگی کرد، تصور دقیقی نیست.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها تأکید کرد: در مقابل ما کسانی هستند که هیچ ابایی از هیچ جنایتی ندارند و اگر در جاهایی کوتاه میآیند و کرنش میکنند به دلیل آن است که اقتدار و توانمندی دیدند. اینها همان کسانی هستند که بمب شیمیایی به صدام دادند و داروهای بیماران پروانهای را تحریم کردند.
وی تاکید کرد: ما امروز با عدهای جنایتکار بدون ذرهای تنزل مواجه هستیم که نسل ما، جوانان، خانوادهها و تمام داشتههای ما را هدف قرار دادهاند و ما قرار است با چه عزم و نیرویی با اینها مواجهه کنیم و طراحی قرار است برای این میدان داشته باشیم. مدیریت با روال قبلی دانشگاهها به نتیجه نمیرسیم.
رستمی با تاکید براینکه اگر آییننامه استخدامی دانشگاه به دنبال هیچ مهارتی برای برطرف کردن نقصها نباشد، غلط است، گفت: اگر اسناد، تلاشها و برنامهریزیهایمان این اتصال و بهم پیوستگی را داشت به گونهای که هر کدام بخشی از این نظام حکمرانی آموزش عالی را پر کند، آن هنگام میتوانیم بگوییم به اهداف انقلاب میرسیم.
وی رؤسای دانشگاهها را مجری این مسئله دانست و افزود: فرصتی خداوند برای نگاهبانی سنگربانی در یک عرصه بسیار مهم به ما داده است لذا باید قدر آن را بدانیم و طبق فرمایش رهبری در اقدامات خود تعارف و ملاحظه نداشته باشیم آن هم در مسائلی که نباید ملاحظه داشت.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها با تأکید بر اینکه اخلاص شرط توکل به خدا و استعانت از او است که نتیجه آن هم برکت ماندگار خواهد بود، گفت: از بخشی از دستاوردهای نظام و انقلاب، دانشگاهها و دانشمندان خود در عرصههای دفاعی و صنعتی بازدید داشتیم که همه اینها افتخارات ماندگار هستند.
حجتالاسلام رستمی در ادامه با اشاره به سند دانشگاه اسلامی گفت: دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و برخی دیگر جزو تلاشگران تحقق و تدوین این سند هستند که در آن نگاه جامعی به مسائل شده است و به وسیله آن هر کار آموزشی، پژوهشی و مدیریتی حتماً مؤثر خواهد بود.
به گزارش روابط عمومی وزارت علوم،وی با یادآوری اینکه نظامهای فرهنگی، پژوهشی و مدیریتی در سند فوق دیده شده است، افزود: دانشگاه اسلامی مجموعهای از اجرای اسناد به هم پیوسته و بر روی هم تأثیرگذار است. لذا باید در اسناد تدوین شده این ملاحظه وجود داشته باشد و بر اساس این اتفاق بیفتد و نتیجه آن هم رضای رهبری و امام زمان(عج) باشد.
انتهای پیام
نظرات