به گزارش ایسنا، به نقل از العربی الجدید، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد که اسرائیل به تنهایی تصمیم خواهد گرفت که چه زمانی آتش بس را در عملیات سپر و تیر خود در غزه متوقف کند و تا آن زمان عملیات نظامی ادامه خواهد داشت.
وی در یک سخنرانی تلویزیونی گفت: "شهروندان اسرائیل، ما هنوز در میانه کارزار هستیم. در همین لحظه، نیروهای ما به شدت به نوار غزه حمله می کنند . عملیات سرویسهای اطلاعاتی و توسعه قابلیتهای فناوری جدید «معادله جدیدی» برای اسرائیل ایجاد میکند. ما در غزه سختترین را به جهاد اسلامی وارد کردهایم.
بنیامین نتانیاهو، همچنین در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با یوآو گالانت، وزیر جنگ این رژیم مدعی شد اکثر موشکهای پرتاب شده از نوار غزه توسط سامانه های پدافندی اسراییل رهگیری شدند و از سامانه های پدافندی جدید تمجید کرد.»
گالانت به نوبه خود در این کنفرانس با بیان اینکه ۴۰۰ راکت از غزه پرتاب شد که برخی از آنها توسط سامانه گنبد آهنین رهگیری شد، تهدید کرد: نبرد تمام نشده است و ما برای هر سناریویی آماده ایم."
او همچنین دستور گسترش دامنه حالت فوق العاده تا فاصله ۸۰ کیلومتری از نوار غزه را صادر کرد
گالانت همچنین با همتای آمریکایی خود گفتگو کرده و بر ادامه حملات رژیم صهیونیستی تاکید کرده است.
منابع نزدیک به گروه های فلسطینی هم از شلیک دست کم ۷۰۰ موشک و راکت به اراضی اشغالی خبر دادند.
آژیرهای هشدار حمله نیز در شهرک های صهیونیست نشین اطراف نوار غزه فعال شده اند.
نماینده تل آویو درسازمان ملل هرگونه آتش بس در غزه را تکذیب و ادعا کرد صحبت در مورد اتش بس باید متوقف شده و در عوض به حملات شدید ادامه داده شود.
معاون دبیرکل سازمان ملل نیز خواستار توقف حملات شد و گفت: اسراییل باید به تعهدات خود براساس قوانین بین المللی پایبند باشد و در طول عملیات نظامی غیر نظامیان را در امان بدارد. دبیر کل از طرفین می خواهد که خصومت ها را پایان داده و خویشتن دار باشند.
پس از انتشار اخباری مبنی بر موفقیت میانجیگری مصر در برقراری آتش بس فوری میان گروه های فلسطینی در غزه و اسرائیل، شامگاه چهارشنبه، گلوله باران متقابل بین دو طرف ادامه یافت.
رسانههای صهیونیستی اعلام کردند که رژیم صهیونیستی از قدرت حمله موشکی نیروهای مقاومت غافلگیر شده است. در نتیجه این حملات، آژیر خطر در عسقلان، سدیروت، بئر السبع و همچنین ریشون لتسیون در نزدیکی تلآویو به صدا درآمده است.
موشکهای مقاومت، فلسطین اشغالی را از شهرکهای اطراف غزه گرفته تا تلآویو را هدف گرفتهاند.
یدیعوت آحارانوت از اصابت یکی از موشکهای مقاومت به ساختمانی در شهرک صهیونیستی نتیفوت خبر داد.
اسپوتنیک به نقل از ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد همزمان با حمله موشکی مقاومت، شهرک نشینان صهیونیست در تلآویو مجبور شدند به پناهگاهها بروند.
همزمان با حمله موشکی نیروهای مقاومت، پروازهای فرودگاه بن گوریون دچار اختلال شد.
ارتش این رژیم هم چنین اعلام کرد که دستورات صادره در خصوص حالت فوق العاده تا روز جمعه برقرار خواهد بود.
نیروهای مقاومت تأکید کردهاند در صورتی که دشمن صهیونیستی به شروط مقاومت تن ندهد، دایره حملات را گستردهتر میکنند.
مرکز اطلاع رسانی فلسطین گزارش داد که جنگندههای صهیونیستی منزل یکی از فرماندهان گروهانهای قدس شاخه نظامی جهاد اسلامی را در شهر بیت لاهیا در شمال نوار غزه هدف قرار دادند.
از سوی دیگر، یک رسانه عبری مدعی شد خانه سخنگوی حماس بمباران شده است.
برخی منابع به نقل از جهاد اسلامی فلسطین هرگونه توافق آتش بس را تکذیب کرده و نتانیاهو نیز گفته است که در حال حاضر نمی توان از آتش بس سخن گفت.
یک منبع مصری در مصاحبه با العربی الجدید گفت، تماسهای فشردهای توسط قاهره از ظهر امروز و مشخصا بعد از شلیک راکت توسط مقاومت به سمت اراضی اشغالی و شهرکهای یهودی نشین اطراف نوار غزه انجام شده که کمی پیشتر به توافقی انجامید که بر اساس آن آتش بس تا قبل از نیمه شب برقرار میشود.
این منبع عنوان داشت، هماهنگی با مسئولان قطری که در میانجیگریها مشارکت داشتند، صورت گرفت و جنبش جهاد نیز تاکید کرد که اگر دولت اشغالگر به آتش بس پایبند باشد، این جنبش نیز به توافق پایبند است.
شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد که اسرائیل با آتش بس با مقاومت فلسطین موافقت کرده است.
این درحالی است که یک عضو ارشد جهاد اسلامی در گفتوگو با الجزیره از عدم توافق بر سر آتش بس خبر داد و گفت که وساطتها برای آتش بس شکست خورده است زیرا رژیم صهیونیستی همچنان مخالف توفق عملیات ترور فرماندهان و رهبران فلسطینی است.
اما گروههای فلسطینی در نوار غزه در حالی که آویخای آدرایی، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی برای رسانههای عربی، اعلام کرد که «بالگردها به چهار مجتمع نظامی جهاد اسلامی در این منطقه حمله کردند.» یک مجتمع نظامی مورد استفاده نیروی دریایی اسراییل را هدف قرار دادند.
جنگنده های رژیم صهیونیستی نیز یک خانه در بیت حانون در شمال غزه را بمباران کردند و نیروهای مقاومت نیز شهرک عسقلان و سدیروت را زیر اتش موشک های خود گرفتند.
جنبش جهاد اسلامی فلسطین به دشمن هشدار داد که سیاست بمباران منازل را با بمباران گسترده تل آویو و عمق رژیم صهیونیستی پاسخ خواهد داد.
محمد الهندی از رهبران جنبش جهاد اسلامی گفت: عملیات پاسخ به دشمن صهیونیستی با توافق ملی در اتاق مشترک گروههای مقاومت فلسطین انجام می شود. تصمیم ما در زمینه پاسخ به حمله دشمن با برادرانمان در گردانهای قسام و سایر گروههای مقاومت یکی است. گروهانهای قدس نیز اعلام کردند: مقاومت فلسطین به موشک باران شهرها و شهرکهای صهیونیستی ادامه می دهد.
همزمان بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی ضمن تهدید به حملات گسترده تر گفته است در حال حاضر نمی توان در باره آتش بس سخن گفت.
وزارت بهداشت نوار غزه اعلام کرد که تعداد شهدای بمباران غزه توسط رژیم صهیونیستی به ۲۱ شهید و ۶۴ زخمی رسیده است. این وزارتخانه در بیانیهای اعلام کرد: «آمار تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه را ۲۱ شهید و ۶۴ مجروح بر اثر تجاوزات مستمر اسرائیل به نوار غزه از سحرگاه سهشنبه است».
جنبش جهاد اسلامی فلسطین تایید کرد که ارتش اسرائیل آغازگر تشدید تنش علیه نوار غزه بوده و باید عواقب آن را متحمل شود. طارق سلمی، سخنگوی جنبش جهاد اسلامی به اسپوتنیک گفت: «مقاومت فلسطین با واکنش خود به ترور سه رهبرش این پیام را به اشغالگران ارسال کرد که میتواند جنگ را آغاز کند اما نمیتواند آنطور که میخواهد به پایان برساند. "
سلمی افزود: مقاومت حرف خود را زد، اشغالگری باید تاوان تجاوزات دیروز خود را با ترور رهبران مقاومت بپردازد و این همان چیزی بود که مقاومت امروز با واکنش یکپارچه خود توانست به آن دست یابد.
اودر خصوص ورود به میانجیگری برای مهار اوضاع گفت: تا این لحظه هیچ اظهارنظری نشده است، مقاومت فقط در میدان عمل میکند و اشغالگر شروع کننده تجاوز است و باید نتیجه را تحمل کند و اشغالگران نمیتواند شرایط خود را تحمیل کند. "
رژیم صهیونیستی روز سه شنبه عملیات نظامی موسوم به «تیر و سپر» را با هدف قرار دادن پایگاههای جنبش «جهاد اسلامی» در نوار غزه آغاز کرد که در نتیجه آن ۳ تن از فرماندهان منطقه شمالی جنبش جهاد و تعدادی از اعضای خانواده آنها به شهادت رسیدند.
انتهای پیام
نظرات