رضا رحیمی نسب، امروز(۲۰ اردیبهشت)در دومین نشست شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت استان کرمانشاه، با اشاره به سفر سه روزه مشاورین وزرا در امور ایثارگران به کرمانشاه، ابراز امیدواری کرد: این سفر منشاء خدمات بیشتری به ایثارگران و نیز توسعه فرهنگ ایثار و شهادت در استان شود.
رییس شورای مشاوران وزرا در امور ایثارگران با اشاره به وجود بیش از ۱۳۶۰ قانون در حوزه ایثارگری در کشور، گفت: در سطح کشور ۷۹ درصد قوانین موجود در حوزه ایثارگری روی زمین مانده و فقط ۲۱ درصد این قوانین اجرایی میشود.
رحیمی نسب با اشاره به اهتمام دولت برای خدمات رسانی به جامعه ایثارگران، گفت: هنوز در بخش مسکن و اشتغال ایثارگران مشکل داریم که زیبنده نیست.
وی در ادامه خدمات رسانی به ایثارگران را نیازمند پای کار بودن همه دستگاهها و نهادها دانست و گفت: اگر برای خدمات رسانی به ایثارگران صرفا منتظر بنیاد شهید باشیم، گله مندی ایثارگران دوچندان میشود.
رحیمی نسب در ادامه با بیان اینکه کرمانشاه در طول سالهای دفاع مقدس در خط مقدم جنگ بوده و اکثریت آنها ایثارگر هستند، گفت: باید خدمات بیشتری به جامعه ایثارگری استان داده شود.
سردار بهمن ریحانی فرمانده سپاه نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه نیز در این نشست با اشاره به نقش بی بدیل مردم استان کرمانشاه در دوران دفاع مقدس، گفت: مردم این استان در طول سالهای دفاع مقدس علاوه بر اینکه در برابر دشمنان سینه سپر کرده و پذیرای رزمندگان دیگر استان ها بودند، در حوزه پشتیبانی هم نقش اثرگذاری داشتند.
وی با بیان اینکه در دوران دفاع مقدس در استان کرمانشاه فقط 134 هزار پرونده نیروهای مردمی اعزامی به جبهه تشکیل شده، افزود: در این استان 27 عملیات بزرگ دوران دفاع مقدس طراحی و انجام شده و این بجز عملیات هایی است که در مقابله با ضدانقلاب طراحی شده است.
وی در ادامه با اشاره به در پیش بودن برگزاری کنگره بزرگ شهدا در استان در سال آتی، گفت: با توجه به اینکه استان کرمانشاه محوریت جبهه های غرب را داشته خواستار اختصاص بودجه مناسبی از سوی مشاوران وزرا در امور ایثارگران و نیز دستگاه های اجرایی برای برگزاری مطلوب کنگره شهدا در استان هستیم.
وی در ادامه اشاره ای هم به اهمیت توجه بیشتر به جامعه ایثارگری داشت و گفت: اگر به جامعه ایثارگری توجه ویژه نداشته باشیم چطور انتظار داریم در چالش های آینده پیش روی کشور مردم برای دفاع از آرمان های اسلام و انقلاب پای کار باشند.
خسرو شهیدی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه در این نشست با اشاره به پرونده درخشان استان کرمانشاه در دوران دفاع مقدس، گفت: استان کرمانشاه در دوران هشت سال دفاع مقدس ۹۸۰۰ شهید، ۲۲ هزار و ۳۰۰ جانباز، ۱۸۰۰ آزاده، ۱۸۰۰ زن جانباز و ۱۰۵۱ زن شهید تقدیم اسلام و انقلاب کرده و ۱۲ هزار فرزند شهید دارد.
شهیدی افزود: استان کرمانشاه ۳۶۲ خانواده دو شهیده، ۵۲ خانواده سه شهیده، ۲۰ خانواده چهار شهیده، ۱۲ خانواده پنج شهیده و سه خانواده شش شهیده دارد که اینها سند مظلومیت مردم استان در دوران دفاع مقدس است.
در ادامه این نشست مشاوران وزرا در امورایثارگران نظرات خود را برای خدمت رسانی بهتر به ایثارگران استان بیان کردند.
انتهای پیام
نظرات