عبدالحسین کلانتری ۱۹ اردیبهشتماه در نشست مقدماتی آیین پایانی جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاههای کشور که به میزبانی دانشگاه لرستان در حال برگزاری است، اظهار کرد: در هر استانی که جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاهها برگزار شده منشاء خیر و برکت بوده است.
وی افزود: برگزاری جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاهها از ویژگیهای دانشگاه تراز انقلاب اسلامی است و دانشجو باید از هر دریچهای با قرآن کریم اُنس داشته باشد و این اُنس، تقویت شود.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم اظهار کرد: برگزاری اینگونه جشنوارهها باعث تقویت همافزایی دانشگاهی میشود و میتواند فرهنگ عمومی جامعه را ارتقاء دهد.
وی بیان کرد: ارتباط بین دانشگاه و جامعه باید گسترش یابد و دانشگاه بتواند نقش هدایتگر ایفاء کند.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم ادامه داد: ظرفیتهای بسیار خوبی در حوزههای قرآن و عترت در سطح دانشگاهها وجود دارد که بایستی شکوفاتر شوند و در جامعه باعث تغییرات مثبت فرهنگی و اجتماعی شوند.
وی تصریح کرد: نهاد دانشگاه باید از جنبههای مختلف مسئولیتپذیری اجتماعی خود را تقویت کند و یکی از مصادیق این مسئولیتپذیری اجتماعی، حمایت از ظرفیتها و پتانسیلهای قرآنی، فرهنگی و اجتماعی است.
کلانتری ادامه داد: دانشگاه باید توانمندیهای خودش را در اختیار جامعه قرار دهد و بتواند ظرفیتهای جامعه را تقویت و توانمند کند.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم اضافه کرد: مسئولیتپذیری اجتماعی دانشگاهها متناسب با سند دانشگاه اسلامی است و دانشگاه تراز انقلاب اسلامی، دانشگاهی است که بتواند به مسئولیتپذیری اجتماعی خود در سطوح محلی، استانی و ملی عمل کند.
گفتنی است دکتر کلانتری برای شرکت در آیین پایانی سی و هفتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاههای کشور وارد دانشگاه لرستان شد.
معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، از ۱۶ تا ۱۹ اردیبهشتماه سال جاری میزبان سی و هفتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور بود.
انتهای پیام
نظرات