• سه‌شنبه / ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۰۹:۵۶
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1402021911833
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

این آغاز نباید به زودی به پایان برسد

این آغاز نباید به زودی به پایان برسد

ایسنا/خراسان جنوبی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان ‌جنوبی گفت: گاهی زن و شوهر جسمشان کنار هم زیر یک سقف، اما روحشان فرسنگ‌ها از یکدیگر فاصله دارد و آمار طلاق در جامعه واقعا زیبنده نیست که نیازمند آسیب شناسی و مرور چند مورد است.

حجت‌الاسلام یدالله وحدانی‌نیا در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در دنیای امروز در رابطه با خانواده چه آسیب‌هایی و مسائلی مطرح است و چه شیوه‌هایی در برخورد با آن وجود دارد بحث مفصلی را نیاز دارد.

وی افزود: امروزه دانشمندان علوم مختلف هر یک با زاویه نگاه علمی و تخصصی خود در زمینه آسیب‌های حوزه خانواده و مسائل مربوط به آن و آنچه باید رعایت شود یا نباید در حوزه خانواده وجود داشته باشد به بحث نشسته‌اند و جامعه‌شناسان، حقوق‌دانان، اقتصاددانان، روان‌شناسان، دانشمندان علوم تربیتی بلکه حتی سیاستمداران هر یک با نگاه خود تحلیل کرده و می‌کنند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان ‌جنوبی تصریح کرد: در اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق بین‌المللی حقوق مدنی و سیاسی، اعلامیه جهانی کودک، مقاوله‌نامه راجع به رعایت‌ها در امر ازدواج، حداقل سن ازدواج، ثبت واقعه آن که هر کدام نشان‌دهنده بعدی از مسائل امروز خانواده‌هاست، اما مشکلات و آسیب‌های حوزه خانواده این‌ موارد تنها نیست.

وحدانی‌نیا ادامه داد: امروزه در زمینه خانواده‌ها با وضعی مواجهیم که در آن حیثیت و شرافت انسان نادیده گرفته شده و زندگی صورت مبتذل پیدا کرده و افراد بیشتر به‌دنبال ارضای هوس‌های سطحی و زودگذر هستند تا اینکه به دنبال زندگی عاشقانه و آرامش واقعی در کنار شریک زندگی باشند؛ در تلاش هستند زن را از کانون گرم خانواده و نقش همسری و مادری وی جدا کرده و به‌صورت ابزار و وسیله‌ای در اختیار خود قرار دهند.

وی افزود: امروزه در مواردی متأسفانه شاهدیم خانواده وجود دارد؛ امروزه شاهدیم که خانواده‌ها دچار نابسامانی و درگیری‌اند و در رابطه با خود و فرزندان مسائل و دشواری‌هایی دارند، از جمله روابط اعضای خانواده سست و متزلزل است و از صفا و صمیمت و در نتیجه آرامش و سکون واقعی خبری نیست.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان‌ جنوبی بیان کرد: گاهی زن و شوهر جسمشان کنار هم زیر یک سقف، اما روحشان فرسنگ‌ها از یکدیگر فاصله دارد؛ آمار طلاق در جامعه واقعا زیبنده نیست و می‌بینیم زن و مرد به اندک بهانه‌ای رشته پیوند مقدس خانوادگی را با طلاق پاره می‌کنند.

وحدانی‌نیا با بیان اینکه فرزندان مهر و عطوفت لازم را در برخی از خانواده‌ها لمس نمی‌کنند و در نتیجه اغلب آن‌ها زودرنج و بی‌عاطفه‌ هستند، تصریح کرد: به علت عدم برخورداری فرزندان از تربیت صحیح در این قبیل از خانواده‌ها بزهکاری کودکانشان رو به افزایش است.

روح غیرت را نادیده گرفته‌ایم

وی ادامه داد: به علت آزادی بی‌بندوبار در ارضای هوس‌های جنسی آن هم در نتیجه روابط نامشروع و ازدواج سفید، مردان نیازی به ازدواج دائم نمی‌بینند و با ارضای آزاد از پذیرش مسئولیت اداره خانواده سرباز می‌زنند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان‌جنوبی با بیان اینکه اکنون روح غیرت ناموسی تنزل پیدا کرده و دیگر زوجین از دیدن همسر خود با بیگانگان دچار عذاب وجدان نمی‌شوند، اظهار کرد: در جهت پایبند کردن نسل جوان و خانواده‌ها خصوصا زوجین به تعلیمات مذهبی و اخلاقی و حداقل انسانی تلاش شود.

وی با بیان اینکه امروزه راه‌حل و علاج مشکلات در بازگشت به تعالیم قرآنی است، خاطرنشان کرد: امروزه اگر خانواده‌ها سالم و استوار باشند بسیاری از مسائل مربوط به حیات اجتماعی سروسامان می‌یابند و اگر خانواده را که خشت بنای اولیه اجتماعی است از عوامل لغزش دور کنیم جامعه تا حدود زیادی سر و سامان پیدا خواهد کرد.

وحدانی‌نیا ادامه داد: روابط اعضای خانواده نسبت به هم باید بر مبنای صمیمیت، فداکاری و گذشت باشد؛ طرفین براساس صفات عالیه انسانی راه سازگاری با یکدیگر را در پیش گیرند و حتی در مواردی همسر خود را بر خویشتن مقدم دارند؛ هر چند به ظاهر امر، روابط صمیمانه زن و شوهر براساس سائقه جنسی خود را نشان می‌دهد ولی اگر عمقی بیندیشیم درمی‌یابیم(به‌ویژه پس از چند سال زندگی) این انگیزه تحت‌الشعاع انس و الفت و همدمی زوجین قرار می‌گیرد، آن‌چنان که حتی توانایی‌های جنسی از بین می‌رود ولی روابط همچنان با صفا و با صمیمیتی بیشتر باقی می‌ماند.

وی با بیان اینکه اعتقادات و باورها زیربناست، یادآور شد: اخلاق و رفتار نشئت گرفته و مؤلفه‌های اعتقادی موارد مربوط به حوزه اعتقاد اعضای خانواده از قبیل همراهی و همدلی برای رسیدن به کمال مطلوب بر مبنای باورهای دینی و قرآنی را شکل می‌دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha