«محمدرضا دهقانی» رئیس جهاددانشگاهی استان شامگاه دوشنبه هیجدهم اردیبهشت ماه در این مراسم، اظهار کرد: افتخار دارم که به نمایندگی سازمان جهاددانشگاهی و همکارانم در معاونت آموزشی، این هفته را خدمت معلمان گرامی تبریک بگویم.
وی این ایام را بهانهای برای به یاد داشتن ارزش انسانهای بزرگواری به نام معلم دانست و گفت: البته این روزها هم تلنگری به ما برای ادای دین همیشگی به مقام شامخ معلمان است و هم تلنگری به معلمان گرامیست تا جایگاه والای خود را هیچگاه فراموش نکنند.
دهقانی خاطرنشان کرد: این روزها برخی نگران توسعه هوش مصنوعی در حوزه آموزش هستند اما اگرچه هوش مصنوعی میتواند در انتقال دانش تحولاتی را ایجاد کند ولی هیچگاه جایگزین انتقال منش و اخلاق و رفتار و کردار معلمان و تاثیر آن بر دانشآموزانشان نخواهد شد.
وی ضمن ابراز امیدواری نسبت به سهم موثرتر معلمان در ساختن ایرانی آباد و قوی، گفت: در جهاددانشگاهی به دنبال نگاهی متفاوت به معلمان و مدرسان هستیم چرا که این نهاد انقلابی از ابتدا تلاش داشته تا زیست بوم نوآوری نخبگان در سراسر کشور را فراهم کند.
وی با بیان این که هدایت و بسترسازی انتقال دانش توسط دانشگاهیان به جامعه را رسالت خود میدانیم، در این باره به توانمندیها و دستاوردهای جهاددانشگاهی کشور و استان در همین راستا اشاره کرد.
رئیس جهاددانشگاهی استان ضمن تاکید بر اهمیت نوآوری برای ماندگاری و موفقیت فعالیتها در سازمان جهاددانشگاهی، گفت: در حالی که مراکز دانشگاهی نتوانسته بسیاری از نیازهای جامعه را به دلیل لزوم برخورداری از مهارتهای مورد نیاز بازار کار فراهم کند، وظیفه مراکز آموزشی کوتاه مدت جهاددانشگاهی بسیار حائز اهمیت است لذا باید پا را از دورههای آموزشی سنتی فراتر بگذاریم و لازمه این کار نواوری و خلاقیت است.
«فاطمه سعادتجو» معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان نیز در این مراسم با ابراز خرسندی از برگزاری حضوری کلاسهای آموزشی پس از دو سال شیوع کرونا و برگزاری مجازی بسیاری از دورههای آموزشی، گفت: کیفیت آموزشهای جهاددانشگاهی با توجه به رسالت این نهاد باید به مراتب بهتر از مراکز آموزشی خصوصی باشد و این مهم نیازمند نواوری در این حوزه است.
وی افزود: در همین راستا کارگروهی در زمینه نواوری و خلاقیت برای افزایش مهارتآموزی فراگیران در دورههای جاری و تولید دورههای جدید تشکیل شده و با شکلگیری کارگروهی در حوزه تبلیغات تلاش داریم در مسیر متحدالشکل و هدفمند کردن تبلیغات و انتقال صحیح اطلاعات و معرفی مناسب دورههای آموزشی به مخاطبان حرکت کنیم.
سعادتجو به اقدامات صورت گرفته در رابطه با بهسازی مراکز با توجه به توان مالی جهاددانشگاهی اشاره و عنوان کرد: خوشبختانه تغییرات خوبی را در مراکز شاهدیم و امیدواریم این روند در تابستان نیز تداوم داشته باشد.
وی از دیگر برنامههای ستاد آموزش جهاددانشگاهی را راهاندازی گروههای آموزشی جدید برای دورههای اموزشی کوتاه مدت در جهت برگزاری تخصصی آموزشها و شناسایی نیازهای مخاطبان برشمرد.
وی از راهاندازی نرم افزار تحت وب حق التدریس در راستای ساماندهی این حوزه و پرداخت به موقع حقالتدریس مدرسان خبر داد و گفت: آییننامه جدید حقالتدریس مدرسان نیز در سال گذشته تدوین شده که در آن شاخصهایی مانند سابقه همکاری، میزان تدریس، نتایج ارزیابیها و شرکت در کارگاههای بازآموزی نیز لحاظ میشود.
سعادتجو در پایان با اشاره به رکود و تعطیلی برخی مراکز آموزشی به دنبال شیوع کرونا، از تلاش سازمان جهاددانشگاهی برای راهاندازی چند مرکز آموزش تخصصی دیگر در استان خبر داد و گفت: در همین راستا نیز یکی از این مراکز در هفتههای آتی رسماً آغاز به کار خواهد کرد.
اجرای موسیقی، برگزاری مسابقه و برنامههای سرگرمی و شاد از دیگر برنامههای این مراسم بود.
انتهای پیام
نظرات