• یکشنبه / ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۱۱:۳۵
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1402021710338
  • خبرنگار : 50250

چهارمحال و بختیاری؛ استانی پرآب، اما بی‌آب

چهارمحال و بختیاری؛ استانی پرآب، اما بی‌آب

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری گفت: چهارمحال و بختیاری استانی پرآب، اما بی‌آب است، زیرا نمی‌توانیم آب‌های روان مانند آب چشمه و رودخانه‌ها را در دشت‌ها برای تقویت آب‌های زیرزمینی و آبخوان‌ها استفاده کنیم، مردم انتظار دارند آب‌های روان مانند چشمه‌ها و رودخانه‌ها در سیستم لوله‌کشی آن‌ها باشد.

محمد کریمی ۱۷ اردیبهشت‌ماه در نشست خبری با اصحاب رسانه چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه اصحاب رسانه نقش موثری در انعکاس مشکلات در حوزه کاری شرکت آب و فاضلاب دارند، اظهار کرد: نقد رسانه‌ها را می‌پذیریم، بنابراین خبرنگاران مشکلات را منعکس کنند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری افزود: توپوگرافی این استان خاص است، چهارمحال و بختیاری استانی پرآب، اما بی‌آب است، زیرا نمی‌توانیم آب‌های روان مانند آب چشمه و رودخانه‌ها را در دشت‌ها برای تقویت آب‌های زیرزمینی و آبخوان‌ها استفاده کنیم، مردم انتظار دارند آب‌های روان مانند چشمه‌ها و رودخانه‌ها در سیستم لوله‌کشی آن‌ها باشد.

وی با بیان اینکه اقدامات عمرانی شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری حتی در سرمای منفی ۳۰ درجه کوهرنگ در زمستان نیز تعطیل نشد، گفت: تمام تلاش همکارانم این است تا آب سالم و باکیفیت به منازل مردم برسد.

کریمی با تاکید بر اینکه ۱۰۰ درصد شهرهای چهارمحال و بختیاری از آب شرب سالم و باکیفیت برخوردار هستند، عنوان کرد: همچنین ۱۵ شهر در استان از شبکه جمع‌آوری فاضلاب برخوردار هستند که این میزان معادل ۶۵ درصد جمعیت استان است، ۹ پروژه تصفیه‌خانه فاضلاب در سال ۱۴۰۱ کلنگ‌زنی شد و پنج پروژه نیز از قبل در دست اقدام است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری ادامه داد: با تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام در حوزه فاضلاب جمعیت تحت پوشش شبکه فاضلاب در استان به ۷۵ درصد می‌رسد.

وی با بیان اینکه در سال گذشته ۴۲۰ میلیارد تومان اعتبار به شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری تزریق شد، خاطرنشان کرد: برای حفاظت از دشت‌ها باید به سمت استفاده از پساب برویم، در حال حاضر روزانه ۱۲۰ متر مکعب آب پساب تصفیه شده برای استفاده در صنعت و کشاورزی در استان تولید می‌شود، شرکت فولاد بروجن نیز از پساب استفاده می‌کند، پساب یک منبع مطمئن و پایدار محسوب می‌شود.

کریمی با تاکید بر اینکه ۱۵ آزمایشگاه در سطح ۱۱ شهرستان چهارمحال و بختیاری برای انجام آزمایشات میکروبی در استان وجود دارد، یادآور شد: کیفیت آب شرب برای شرکت آب و فاضلاب اهمیت بالایی دارد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه در حال حاضر ۵۳ روستا در این استان با تانکر آبرسانی می‌شوند، توضیح داد: ۸۵ درصد منابع تامین آب شرب در این استان وابسته به آب‌های زیرزمینی است، ۳۸۴ حلقه چاه در استان آب شرب شهرها و روستاها را تامین می‌کنند، قراردادی به مبلغ ۱۶۰ میلیارد تومان برای تامین آب شرب در ۴۴ روستای دارای فقر آبی منعقد شده است.

وی با بیان اینکه عمر چاه‌های چهارمحال و بختیاری به یکسال رسیده است، عنوان کرد: برای حفر یک چاه حدود ۵ تا ۱۰ میلیارد تومان اعتبار هزینه می‌شود.

کریمی در خصوص محاسبه بهای آب در قبوض، توضیح کرد: اگر میزان مصرف هر خانوار در ماه ۱۶ متر مکعب باشد، بهای آب به ازای هر لیتر سه تومان محاسبه می‌شود و این میزان در محدوده الگوی مصرف است، در گام دوم متوسط میزان مصرف در رده ۱۶ متر مکعب در ماه تا سه برابر این میزان است، که به‌صورت پلکانی محسوب می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری بیان کرد: طبق قانون حق انعشاب خانوارهای دارای سه فرزند زیر ۲۰ سال و بیش‌تر رایگان است.

وی در خصوص افت فشار آب در برخی محلات شهرکرد، توضیح داد: گاهی شکستگی‌های موردی موجب افت فشار می‌شود، اما مدیریت فشار آب نیز در دستور کار قرار دارد، برای حل مشکل فشار آب در طبقات بالای ساختمان‌های بلندمرتبه باید خانوارها از پمپ استفاده کنند، آب شرب شهرکرد از چشمه کوهرنگ، تصفیه خانه آب سامان و چاه‌های اطراف شهر تامین می‌شود و آب کاملا با کیفیت و سالم است.

کریمی گفت: اقدامات خوبی توسط شرکت آب منطقه‌ای برای تقویت دشت‌ شهرکرد در حال انجام است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha