امیرحسین میرآبادی در گفتوگو با ایسنا، هدف از ایجاد هستههای نخبگانی را استفاده از توان و ایدههای نخبگان در حل مسائل واقعی کشور عنوان کرد و گفت: افرادی که تجربه تحصیل، کار و زندگی در خارج از کشور را دارند، مواردی را تجربه کردند که میتوان از این تجربیات برای حل چالشهای کشور بهرهمند شویم.
وی ادامه داد: از این رو تلاش داریم گروههای تخصصی مختلف در رشتههای مختلف را که از حوزههای اولویتدار به شمار میروند، تشکیل دهیم و از نخبگان ایرانی خارج از کشور درخواست داریم در این گروهها حضور یابند. این حضور هم میتواند به صورت مشارکت در جلسات مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری و هم به صورت مجازی باشد.
میرآبادی، خاطر نشان کرد: علاوه بر آن در حال حاضر بسترهایی وجود دارد که بتوانیم از حضور مجازی و ایدههای نخبگان ایرانی خارج از کشور بهرهمند شویم.
رییس مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، یادآور شد: مجموع این حمایتها منجر به بستههایی خواهد شد که در دولت و مجلس ارائه دهیم.
وی با اشاره به بهرهگیری از توان سفارتخانهها برای رسیدگی به امور نخبگان، توضیح داد: ما در تعدادی از کشورها رایزنهای فناوری را داریم که در تعدادی از سفارتخانهها مستقر هستند و فعالیتهای مرتبط با ارتباط با نخبگان مقیم خارج را پیگیری میکنند. در صورتی که لازم به توسعه باشد و در کشورهای دیگر نیز این رایزنها حضور یابند، ما این آمادگی را داریم.
انتهای پیام
نظرات