• یکشنبه / ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۰۹:۴۲
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1402021710174
  • خبرنگار : 30147

شهردار خبر داد:

بودجه شهرداری تربت‌جام به ۲۰۰ میلیارد تومان افزایش یافت

بودجه شهرداری تربت‌جام به ۲۰۰ میلیارد تومان افزایش یافت

ایسنا/خراسان رضوی شهردار تربت‌جام از افزایش بودجه شهرداری به ۲۰۰ میلیارد تومان در سال جاری خبر داد.

اصغر خوشخو در گفت و گو با ایسنا خاطرنشان کرد: اگرچه بودجه سال گذشته شهرداری تربت‌جام ۱۲۴ میلیارد تومان بود اما طی رایزنی‌های صورت گرفته این رقم در بودجه امسال به ۲۰۰ میلیارد تومان افزایش یافت.

وی دریافت عوارضات کسب و بیشه و ممیزی املاک و... را از جمله محل‌های تحقق بودجه امسال برشمرد و افزود: با توجه به اینکه ممیزی املاک از سال ۷۶ انجام نشده به همین دلیل طی یک قرارداد ۴ ساله با بخش خصوصی مقرر شد این پروژه انجام شود.

شهردار تربت‌جام ادامه داد: با پیگیری‌های صورت گرفته توانستیم با جذب ۱۲۵۰ تن قیر بالغ‌بر ۱۰۰ هزار مترمربع از سطح خیابان‌ها و معابر شهری را آسفالت و ۳۰ هزار مترمربع را از محل اعتبارات دولتی تایل فرش کنیم.

وی بیان کرد: امسال در نظر داریم از محل اعتبارات دولتی بخش‌های دیگری از معابر و خیابان‌های سطح شهر را تایل فرش کنیم، همچنین با توجه به تعمیرات صورت گرفته در کارخانه آسفالت به زودی برخی خیابان‌های دیگر آسفالت خواهد شد.

خوشخو در ادامه با بیان اینکه طی ۱.۵ سال اخیر تحول عظیمی در فضای سبز شهرستان ایجاد شده است، گفت: طی سنوات گذشته به دلیل خرابی ۳ حلقه چاه شهرداری فضای سبز شهرستان با آب آشامیدنی آبیاری می‌شد که هرساله برای این آبیاری باید مبلغ هنگفتی به اداره آب و فاضلاب شهری پرداخت می‌کردیم.

وی اظهار کرد: پس از بررسی‌های صورت گرفته متوجه شدیم چندین حلقه چاه از مدت‌ها قبل خاموش و یا خراب بودند و کسی هم از وضعیت آنها اطلاعی نداشته که برای وارد نمودن آنها به چرخه آبیاری فضاهای سبز شهر بالغ‌بر ۷۰۰ میلیون تومان هزینه نمودیم.

شهردار تربت‌جام گفت: این اقدام موجب شد در۶ ماهه اول سال ۱۴۰۱ در مقایسه با مدت مشابه سال ۱۴۰۰ مبلغ یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان کمتر مصرف آب داشته باشیم.

وی افزود: اگرچه در ۶ ماهه اول سال ۱۴۰۰ برای آبیاری فضای سبز مبلغ ۲ میلیارد تومان به اداره آب و فاضلاب شهرستان بدهکار شده بودیم اما پس از جداسازی نیز نه تنها بدهی نداشتیم بلکه مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان هم از این اداره طلبکار شدیم.

خوشخو با اشاره به اینکه تاکنون حدود ۶۰ کنتور نصب شده آب آشامیدنی جمع‌آوری شده و تنها ۱۵ کنتور دیگر باقی مانده است، بیان کرد: با توجه به بحران آب جداسازی آب شرب از آبیاری فضای سبز ضروری است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha