دکتر «سید مهدی هاشمی باجگانی» در آئین نکوداشت مقام اساتید دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، تصریح کرد: در حال حاضر بیش از ۴۵۰ عضو هیات علمی یعنی ۱۰ درصد هیات علمی کل کشور در دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد مشغول به تعلیم و تربیت هستند.
وی همچنین از جذب ۱۰۰ عضو هیات علمی جدید در فراخوان جدید خبر داد و یاداور شد: بیش از شش هزار دانشجو در بیش از ۱۰ دانشکده و بیش از ۱۸ پژوهشکده در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
وی در بخش دیگری از سخنانش به آموزش در دوران کرونا اشاره و اظهار کرد: در این دوران ثابت شد، کلاس مجازی و کلاس از راه دور نمیتواند جای حضور معلم در کنار دانشجو وآموزش در کنار یکدیگر را بگیرد.
وی ادامه داد: در دوران کرونا جامعه سلامت یک برگ زرین به افتخارات خودش افزود و تا دهه ها جامعه خودش را مدیون جامعه سلامت می داند که فداکارانه در این مسیر قدم گذاشته اند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد افزود: دانشآموز و دانشآموخته باید به اوج برسد، روحیه کمک به دیگران در ان پرورش داده شود، باید بتواند به رویاهاش جامه عمل بپوشاند، از قید مادیات رها باشد و به موفقیت و پیشرفت فکر کند و در نهایت معنویت در وجود دانشجو پرورش یابد.
هاشمی ادامه داد: برای این که این موارد محقق شود، باید استاد عالم، توانمند، کوشا، سخت کوش، با دانشجو دوست و همراه و با اخلاق باشد تا بتواند نفوذ کلام داشته باشد.
وی با اشاره به این که دانشجو باید بداند هیچ چیز جای علم و دانش را نمی گیرد، خاطر نشان کرد: این مهم وظیفه استاد را سنگین تر می کند و باید خود باوری نشان دهد و ثابت کند کسی که می داند هرگز قابل مقایسه با کسی که نمی داند نیست.
هاشمی تاکید کرد: استاد باید راهنمای دانشجو باشد به ویژه در مواردی که احوال دگرگون می شود، اوضاع به هم می ریزد و شرایط برای تصمیم گیری سخت می شود استاد باید بتواند دانشجو را به مسیر درست رهنمون کند.
به گزارش ایسنا و به نقل از وبدا یزد، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد یاداور شد: در نهایت استاد باید به جایگاهی برسد که دانشجو بهتر از خود را تحویل جامعه دهد و اگر محقق نشود استاد و معلم دچار خسران شدهاند.
انتهای پیام
نظرات