• شنبه / ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۱۴:۳۷
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1402021609778
  • خبرنگار : 71531

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور:

آماده اشتراک‌گذاری دستاوردهای دانشی و فناورانه‌ با کشورهای G5 هستیم

آماده اشتراک‌گذاری دستاوردهای دانشی و فناورانه‌ با کشورهای G5 هستیم

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور با تاکید بر لزوم همکاری‌های کشورهای G5 در حوزه‌های مختلف،گفت: اگر بتوانیم یک همکاری فرامرزی پایدار در حوزه سلامت، تعریف کنیم، قطعا اتفاقات خوبی رقم می‌خورد.

به گزارش ایسنا، دکتر روح‌الله دهقانی فیروزآبادی در افتتاحیه بیست و ششمین نشست کارشناسان ارشد کشورهای گروه ۵ که شامل عراق، افغانستان،پاکستان، ایران، تاجیکستان، بود، گفت: همکاری علمی و فناوری با کشورهای گروه ۵ می‌تواند یکی از نقاط قوت برای همه اعضای این گروه باشد.

وی افزود: کشورهای گروه ۵ با داشتن یک جمعیت ۴۰۰ میلیون نفری، با تشبهات و سوابق فرهنگی، اجتماعی و مردمی مناسب با یکدیگر می‌توانند یک مجموعه فرامرزی بزرگ برای توسعه اقتصاد سلامت باشند که امروز یکی از مهمترین محورهای توسعه اقتصاد پایدار در هر کشوری است.

دهقانی فیروزابادی ادامه داد: در جمهوری اسلامی در سال‌های گذشته و به ویژه در دو دهه گذشته، سرمایه‌گذاری‌های زیادی در حوزه سلامت و تجهیزات پزشکی شکل گرفت که نتیجه آن چندین هزار شرکت فعال دانش بنیان و فناور در حوزه‌های مختلف سلامت است. تکنولوژی‌های متعددی از جمله فناوری‌های زیستی به خوبی در کشور توسعه یافته و امروزه یکی از بزرگترین بسترهای توسعه فناوری این کشور هستند؛ در خودکفایی داروها، تجهیزات پزشکی و خدمات پزشکی نوآورانه که امروز موفقیت‌های خوبی داشته است‌.

دهقانی فیروز آبادی گفت: فکر می‌کنم اگر بتوانیم یک همکاری فرامرزی پایدار در حوزه سلامت که بازار و اقتصاد پایدار دارد و همواره به عنوان موضوع جدی همه مردم و کشورهاست، تعریف کنیم، قطعا اتفاقات خوبی رقم می‌خورد.

وی تاکید کرد: ما آمادگی داریم که با اشتراک‌گذاری دستاوردهای دانشی و فناورانه‌مان با کشورهای عضو همکاری‌های مشترک، شرکت‌های مشترک و سرمایه‌گذاری‌های مشترک شکل دهیم که قطعا این اتفاق می‌تواند به نفع همه اعضای این گروه باشد.

وی همچنین گفت: در عین حال در مباحثی مانند تبادل بیمار و تبادل دانشجو و محققین فناور بین این کشورها می‌تواند زمینه توسعه و انتقال تجربیات را بین اعضای کشورهای عضو فراهم کند. این افتخار را داریم که تمام ابزارهای‌مان را برای توسعه اقتصاد این موضوع مهم، مردمی و قابل ارزش در میان گذاشته و از دستاوردهای آن از طریق همکاری‌های جدی بهره‌مند شویم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha