• شنبه / ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۰۹:۵۳
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1402021609410
  • منبع : دانشگاه صنعتی امیر کبیر

دانشگاه امیرکبیر؛ میزبان کنفرانس بین‌المللی مهندسی برق

دانشگاه امیرکبیر؛ میزبان کنفرانس بین‌المللی مهندسی برق

سی و یکمین کنفرانس بین‌المللی مهندسی برق از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت ماه جاری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، دکتر مسعود شفیعی، رئیس سی و یکمین کنفرانس و دبیر کمیته‌ دائمی کنفرانس بین‌المللی مهندسی برق با اعلام این خبر گفت: سی و یکمین کنفرانس بین‌المللی برق  با همکاری انجمن علوم مهندسی برق ایران و دانشکده‌ مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌شود.

وی افزود: آیین آغاز به کار رسمی این کنفرانس روز ۱۹ اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد؛ از برنامه‌های جانبی این کنفرانس می‌توان به برگزاری ۴۰ کارگاه آموزشی در روز ۱۸ اردیبهشت ماه اشاره کرد.

دکتر شفیعی تعداد مقاله‌های ارسال شده به دبیرخانه کنفرانس را بیش از ۵۰۰ مقاله اعلام کرد و گفت: حدود ۲۷۰ مقاله به صورت شفاهی در ۶۰ نشست‌ تخصصی ارائه خواهد شد. در سه دوره‌ پیشین این کنفرانس به دلیل شرایط کرونا ارائه مقاله‌ها به‌صورت غیر حضوری در بستر فضای مجازی یا نیمه حضوری انجام شد.

رئیس سی و یکمین کنفرانس بین‌المللی برق افزود: برگزاری سه میزگرد با موضوع‌های جایگاه سیاست‌گذاری در مواجهه با ناترازی انرژی، آموزش عالی و تنگناها و نقش سرویس‌های مبتنی بر هوش مصنوعی در کسب و کارها و ارائه ۶ سخنرانی کلیدی توسط استادان برجسته داخلی و خارجی از دیگر برنامه‌های این کنفرانس است.

دبیر کمیته‌ دائمی کنفرانس بین‌المللی مهندسی برق خاطرنشان کرد: همچنین در آیین آغاز به کار کنفرانس برای دومین سال متوالی جایزه‌ رساله‌ برتر مهندسی برق و فناوری ارتباطات با همراهی مرکز تحقیق و توسعه‌ همراه اول اهدا خواهد شد.

وی تصریح کرد: کنفرانس مهندسی برق در سال‌های گذشته به نشاط علمی کشور در حوزه تاثیرگذار مهندسی برق کمک‌های شایانی کرده است و مشکلات دانشجویان و استادان را در نیاز به ارائه مقاله در کنفرانس‌های خارج از کشور برطرف کرده است.

وی یادآور شد: این کنفرانس که همواره مورد توجه مراکز مهم علمی و دانشگاهی کشور قرار داشته است، از دو دوره‌ قبل همکاری‌هایی را در قالب صنعت و دانشگاه‌ها در حوزه‌های مختلف آغاز کرده است که تعدای از این پروژه‌ها در حال کسب نتایج نهایی است.

شفیعی، بهبود ساختارها و تدوین شیوه‌نامه‌های مختلف برای استانداردسازی برگزاری کنفرانس و یکسان‌سازی شیوه‌های بررسی علمی مقاله‌های ارسال شده را از تغییرات مهم این کنفرانس دانست و گفت: از توان تمام جامعه‌ علمی و دانشگاهی کشور در برگزاری هر یک از دوره‌های کنفرانس استفاده می‌شود.

وی یادآور شد: استفاده از سایت دائمی کنفرانس در تمام دوره‌های پیش به مستندسازی قابل دسترسی مقاله‌های کنفرانس کمک خواهد کرد و زمینه‌ استفاده از مقاله‌های ارائه شده در هر کنفرانس را برای پژوهشگران این حوزه فراهم می‌کند.

دبیر کمیته‌ دائمی کنفرانس بین‌المللی مهندسی برق همچنین گفت: با عادی شدن شرایط برگزاری، در دوره‌های بعدی ارائه مقاله به شکل پوستر هم در دستور کار قرار خواهد گرفت تا برگزار کننده‌ها بتوانند تعداد بیشتری از مقاله‌های ارسال شده را پذیرش کنند و زمینه‌ ارائه آن‌ها را فراهم کنند.

به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، مراسم افتتاحیه کنفرانس بین‌المللی مهندسی برق در روز ۱۹ اردیبهشت ماه سال جاری در محل سالن آمفی‌تئاتر استاد ادیبی دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار خواهد شد. در کنار این کنفرانس نمایشگاه دستاوردهای تحقیقاتی و فناوری با حضور ۲۰ شرکت از شرکت‌های فعال و بزرگ تشکیل می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha