• جمعه / ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۱۴:۰۳
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 1402021509104
  • خبرنگار : 71516

تماس‌های محرمانه میان رژیم صهیونیستی و تشکیلات خودگردان فلسطین برای توسعه میدان گازی سواحل غزه

تماس‌های محرمانه میان رژیم صهیونیستی و تشکیلات خودگردان فلسطین برای توسعه میدان گازی سواحل غزه

منابع عبری زبان از تماس‌های محرمانه رژیم صهیونیستی و تشکیلات خودگردان فلسطین برای توسعه میدان گازی مارین در ۳۰ کیلومتری سواحل نوار غزه خبر دادند.

به گزارش ایسنا، شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد: تماس‌های محرمانه میان اسرائیل و تشکیلات خودگردان فلسطین با هدف توسعه میدان گازی مارین به نفع فلسطینی‌ها در راستای تکمیل نتایج نشست‌های العقبه و شرم‌ الشیخ است که طی ماه‌های اخیر با هدف کاهش تنش در اراضی فلسطینی برگزار شد. این اقدام مورد تأیید بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل و یوآو گالانت، وزیر جنگ اسرائیل واقع شده است. تساحی هنگبی، رئیس شورای امنیت داخلی اسرائیل نیز برای پیشبرد تماس‌ها تلاش می‌کند.

این شبکه در گزارش خود آورده است: تشکیلات خودگردان فلسطین نمی‌تواند میدان گازی مارین را توسعه ببخشد چرا که یک کشور نیست و برای حل این معضل مصر به عنوان ناظر پروژه وارد مداخله شده است.

دولت رژیم صهیونیستی قصد دارد این موضوع را در کابینه مورد بررسی قرار دهد.

این شبکه اعلام کرد، این پروژه با چالش‌های امنیتی به ویژه درباره موضع حماس نسبت به آن مواجه است. فوریه ۲۰۲۱ صندوق سرمایه‌گذاری فلسطین و اتحادیه پیمانکاران مصر توافقنامه‌ای را برای همکاری در زمینه توسعه میدان گازی مارین و زیرساخت لازم برای آن به منظور فراهم کردن نیازهای گاز طبیعی فلسطینی‌ها امضا کردند.

فلسطینی‌ها اولین میدان گازی که در منطقه خاورمیانه در اواخر دهه ۹۰ قرن گذشته کشف شد معروف به میدان گازی مارین را در اختیار دارند و تا به امروز به دلیل مخالفت رژیم صهیونیستی با درخواست‌هایشان برای استفاده از این میدان گازی استخراج گاز از آن صورت نگرفته است.

این میدان گازی در ۳۶ کیلومتری غرب غزه در آب‌های دریای مدیترانه واقع است. 

رژیم صهیونیستی معتقد است که این اقدام می‌تواند از نظر اقتصادی برای فلسطینی‌ها سود داشته باشد و این مساله احتمالاً موجب کاهش تنش‌های امنیتی در دراز مدت می‌شود.

در این گزارش آمده است: صحبت درباره یک توافقنامه شبیه به توافق ترسیم مرزهای دریایی با لبنان نیست. این اقدام پیامدهای امنیتی و سیاسی در دراز مدت دارد. تصمیم آغاز استخراج گاز از این میدان باید با توافق اسرائیل صورت بگیرد. همچنین براساس این گزارش رژیم صهیونیستی و تشکیلات خودگردان فلسطین و طرف‌های آمریکایی و مصری ازسرگیری مذاکرات داخلی رژیم صهیونیستی در این باره را اطلاع داده است. آمریکا و مصر حمایت خود را از این تلاش‌ها اعلام کرده‌اند؛ اما طرف فلسطینی در تلاش‌های رژیم صهیونیستی تردید دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha