• جمعه / ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۱۱:۰۷
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1402021509014
  • خبرنگار : 71553

چرا بعضی توت فرنگی‌ها طعم بیشتری دارند؟

چرا بعضی توت فرنگی‌ها طعم بیشتری دارند؟

یک فعال بخش کشاورزی اظهارکرد: توت‌فرنگی هایی که در فضای باز می رویند ریزتر، ابعاد نامنظم تر و طعم بیشتری دارند و توت فرنگی‌هایی که در گلخانه پرورش داده می شوند درشت تر و یکدست تر هستند اما طعم کمتری دارند.

مصطفی دارایی نژاد در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: توت‌فرنگی هایی که در فضای باز رشد می کنند به دلیل اینکه با زمین، هوای آزاد و نور مستقیم خورشید در ارتباط هستند طعم بیشتری دارند ولی ابعاد آنها ریز و نامنظم است.

وی ادامه داد: توت فرنگی هایی که در ‌گلخانه پرورش داده می شوند اندازه یکدست تر، بزرگ تر و منظم تری دارند ولی طعم آنها کمتر است.

این کارشناس کشاورزی اضافه کرد: هر دو نوع توت فرنگی مشتری های خاص خود را در بازار دارند. برای برخی از مصرف کنندگان به هنگام خرید ظاهر توت فرنگی و یک دستی آن حائز اهمیت است و برای برخی نیز طعم بیشتر ارجحیت دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha