به گزارش ایسنا، جلسه مشترک دبیرخانه نظام ایدهها و نیازها (نان) با سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در محل موسسه ISC برگزار شد.
در ابتدای این جلسه دکتر سید احمد فاضل زاده، رییس موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) به تبیین دقیق اهداف موسسه و سامانه نان پرداخت.
وی، ضمن معرفی تاریخچه تأسیس ISC خاطر نشان کرد: از ابتدای تأسیس این سازمان، بر موضوع علوم و فناوری تأکید شده و امید است بتوانیم در سکوهای فناوری و نوآوری، بخش فناوری مأموریت محول شده به ISC را تقویت کنیم که در همین راستا، نظام ایدهها و نیازها میتواند نقش مهمی را ایفا کند.
دکتر فاضل زاده ادامه داد: با توجه به اینکه یکی از اهداف سامانه نان (نظام ایدهها و نیازها)، نیازمحور کردن پژوهشهای کشور است و از طرفی صنایع کوچک ظرفیت خوبی در جهت احصای نیازهای صنایع و تعریف کارگزاری در سطح کشور دارد، به نظر میرسد نظام ایدهها و نیازها با سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی میتواند مکمل یکدیگر باشند و این همکاری بسیار مثمر ثمر واقع خواهد شد.
رییس موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) با بیان اینکه دبیرخانه سامانه نان از حدود یک سال قبل فعالیت خود را آغاز کرده است و طی این مدت کوتاه جایگاه خود را بین وزارت علوم پیدا کرده است، تصریح کرد: بسیاری از اساتید از طریق این سامانه، پاسخ نیازهای فناورانهای که توسط شرکتهای مختلف ثبتشده است را ارایه میدهند. این سامانه میتواند پژوهشهای مراکز علمی را به سمت نیازهای کشور سوق دهد.
وی خاطر نشان کرد: موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام، ظرفیتهای فراوانی دارد که میتوان از ظرفیت مأموریتهای سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی استفاده کرد.
رییس موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) گفت: یکی از برنامههای سامانه نان، یکپارچهسازی سامانههای مشابه در کشور با توجه به اینکه فرآیند جمعآوری نیازها بهصورت مستقل از یکدیگر انجام میشود، است.
در ادامه این جلسه مشترک، دکتر علی نایبی، معاون فناوری و نوآوری ISC به معرفی هدف ایجاد سکوهای فناوری و نوآوری در ISC که از سه پروژه اصلی نظام ایدهها و نیازها، درگاه آشنایی با نخبگان و آیندهسازان و سرآمدان علم و فناوری تشکیلشده است و همچنین ظرفیتهای ممکن برای همکاری دو سازمان پرداخت.
دکتر قیومی، معاون صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران نیز مسئولیتهای سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران را معرفی کرد و گفت: کارگزاریهای این سازمان در استانهای مختلف کشور میتواند به نظام ایدهها و نیازها در احصای نیازهای واقعی صنایع کمک کند. با پیوستن این سازمان به نظام ایدهها و نیازها، فراخوان نیازهای واقعی صنایع بهتر صورت خواهد پذیرفت و نظام ایدهها و نیازها با ظرفیت متخصصین دانشگاهی که دارد، میتواند به حل نیازهای واقعی کشور کمک کند.
در این جلسه، حمایتهای سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی که مشمول بر حمایت از پایاننامهها، برگزاری دورههای آموزشی، تورهای صنعتی و نمایشگاهی است، مورد استقبال سازمان قرار گرفت و بنا شد همکاری موسسه و سازمان پیوسته ادامه یابد و با ثبت نیازهای شناساییشده سازمان در سامانه نان بهطور خودکار با وبسرویس آغاز شود. همچنین، با توجه به نیازمندی فرآیندی سازمان، زیرسامانه موردنیاز در سامانه نان توسعه داده شود تا کارگزاران و مشاوران فناوری سازمان بتوانند بهصورت کارا در نظام ایدهها و نیازها مشارکت داشته باشند.
در پایان مقرر شد جهت اتصال سامانهها به یکدیگر، جلسات کارشناسی توسط تیمهای IT هر دو مجموعه برگزار و نتیجه جهت تصمیمگیری منعکس شود.
بازدید از دبیرخانه نان با حضور دکتر سید احمد فاضل زاده رییس ISC؛ دکتر سید آرش حق پناه، رییس حوزه ریاست و مدیر روابط عمومی ISC؛ دکتر علی نایبی، معاون فناوری و نوآوری ISC؛ مهندس فاطمه خلیفه، رییس گروه نظام ایدهها و نیازها (نان)؛ دکتر قیومی، معاون صنایع کوچک و شرکت شهرکهای صنعتی فارس؛ مهندس گلستانی، مدیر گروه توسعه و فناوری صنایع کوچک شهرکهای صنعتی ایران؛ مهندس سعید شیرازی، مدیر فن بازار منطقهای فارس؛ دکتر لاهوتی، مدیر توسعه صنعتی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران؛ مهندس سلطانی، کارگزار ترویجی مرکز شرکتها و موسسههای دانشبنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری؛ مهندس محمدی، کارگزار شبکه فن بازار ملی ایران انجام شد.
انتهای پیام
نظرات