• پنجشنبه / ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۱۲:۱۰
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1402021408594
  • خبرنگار : 50187

در همایش معرفی ابزارهای نوین مالی اعلام شد

از نقش بورس در کنترل نقدینگی تا عدم توفیق کرمان در استفاده از بازار سرمایه

از نقش بورس در کنترل نقدینگی تا عدم توفیق کرمان در استفاده از بازار سرمایه

ایسنا/کرمان استاندار کرمان با اشاره به اینکه یکی از راه‌های کنترل نقدینگی، بورس است زیرا سرمایه را جذب می‌کند، گفت: شرکت‌های زیادی در استان کرمان وجود دارد که می‌توانند وارد بورس شوند.

محمدمهدی فداکار امروز ۱۴ اردیبهشت ماه در همایش "معرفی ابزارهای نوین مالی" در اتاق بازرگانی کرمان با حضور رئیس سازمان بورس کشور اظهار کرد: بورس حرکت نویی در حوزه سرمایه‌گذاری و تامین سرمایه و پیشرفت کار از حوزه سنتی به روش‌های نوین است.

وی افزود: بورس عرصه مهمی در اقتصاد جهانی و در واقع نبض اقتصاد جهانی است؛ عرصه‌ای نو که زیرساخت‌ها و ساختارهای خاص خود را دارد.

فداکار با اشاره به اینکه بورس در کشور ما سابقه طولانی دارد و شاید در دو دهه گذشته جدی تر در زندگی مردم و اقتصاد حضور یافته، تصریح کرد: تامین مالی فعالان اقتصای از طریق بازار سرمایه مسئله مهمی است زیرا اکنون عمدتا در تامین مالی به بانک ها متوسل می شویم که ۳۰ تا ۴۰ درصد هزینه دارد و بعید است تولید بیش از این بازدهی داشته باشد.

استاندار کرمان با اشاره به اینکه یکی از راه‌های کنترل نقدینگی، بورس است زیرا سرمایه را جذب می‌کند، گفت: شرکت‌های زیادی در استان کرمان وجود دارد که می‌توانند وارد بورس شوند که اکنون هم شرکت‌های بزرگ در بورس هستند اما عامه شرکت‌ها حضور ندارند.

وی افزود: باید کمک کنیم شرکت ها وارد بازار شده و تامین مالی از طریق بورس راحت تر و شفاف تر صورت بگیرد و با عرضه‌های عمومی و کار، مردم استان ورود بیشتری به بورس خواهند داشت.

فداکار بیان کرد: همه ابزارها باید معرفی شود تا شرکت‌ها با مشاوره صحیح وارد بورس شده و در این فضا حتما نفع خواهند برد و البته باید مجهز شده و آموزش ببینند.

وی تصریح کرد: اتاق بازرگانی معتمد تولیدکنندگان وبازرگانان است و باید اعتماد آنها را برای ورود به بازار سرمایه جلب کند چراکه در بورس و بازار سرمایه اعتماد حرف اول را می زند.

به گزارش ایسنا، سیدمهدی طبیب زاده رئیس اتاق بازرگانی استان کرمان نیز در این همایش اظهار کرد: استان کرمان در جذب منابع مالی از طریق بازار سرمایه تاکنون موفق نبوده، در حالی که پاشنه آشیل همه مسائل فعالان اقتصادی در استان، تامین مالی است.

وی ادامه داد: دشواری تامین مالی یکی از دغدغه‌های اصلی فعالان اقتصادی در استان است و امکان تامین این حجم از سرمایه از طریق روش‌های معمول و بانک ها وجود ندارد و باید بازار سرمایه ابزارهایی تدوین ومسیر و روند کار را به فعالان بیاموزد تا کار انجام شود.

طبیب زاده با اشاره به مذاکراتش با رئیس سازمان بورس کشور درباره راهکارهای تامین مالی در استان از طریق بازار سرمایه بیان کرد: پروژه‌های بزرگی در استان داریم و موافقت شد پنج شرکت پروژه‌ای سهامی عام در استان تشکیل شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha