سیدحسن میرعماد ۱۳ اریبهشت ماه در بازدید از نهالستان و طرح زراعت چوب شرکت فولاد بوتیای کرمان اظهار کرد: حفظ منابع آب و خاک تنها راه رسیدن به توسعه پایدار است و یکی از راهکارهای حفاظت هر چه بهتر از این منابع توسعه و افزایش پوشش گیاهی خواهد بود.
او با اشاره به اینکه پوشش گیاهی نقش مهمی در حفظ خاک دارد، ادامه داد: یکی از مشکلات موجود، فرسایش خاک است که خوشبختانه کارهای خوبی در این زمینه در استان کرمان انجام شده است.
میرعماد اظهار کرد: در بحث پوشش گیاهی به دستور رئیس جمهور و وزیر جهاد کشاورزی مقرر شد طی چهار سال یک میلیارد اصله نهال در کشور کاشته شود و سهم استان کرمان ۶۰ میلیون اصله نهال است که قطعا این اقدام تاثیر خوبی خواهد داشت. اگر بتوانیم در منابع طبیعی هر آنچه که هست را حفظ کنیم کار بزرگی انجام دادهایم.
مسئول پیگیری و هماهنگی استانهای سازمان منابع طبیعی کشور با بیان اینکه تولید و کاشت یک میلیارد اصله نهال در یک بازه زمانی چهار ساله یک اقدام جهادی از سوی سازمان منابع طبیعی است که با مشارکت بخش خصوصی و مردم انجام می شود.
او به شاخصهای مدیریت جهادی از دیدگاه مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: خودباوری، داشتن ادبیات مشترک، کارآمدی و سرعت بخشیدن به کار، استفاده از امکانات و ظرفیت های موجود، حرکت مبتنی بر علم و درایت و حضور مردمی و عزم ملی از شاخصهای ضروری و لازم در اجرای این طرح جهادی است.
میرعماد گفت: امروز ایران و کشورهای جهان با چالشهای مختلف زیست محیطی و تغییرات شدید اقلیمی مواجه هستند و ما تکلیف داریم برای برون رفت از این چالشها در زمینه افزایش پوشش گیاهی و جنگل کاری اقدامی جهادی داشته باشیم.
مشاور رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور اعلام کرد: در استان کرمان ظرفیت تولید نهال احصاء شده و خوشبختانه ظرفیت بسیار بالایی برای تولید نهال در نهالستانهای منابع طبیعی استان کرمان وجود دارد.
میرعماد اظهار کرد: بخش عمدهای از منابع آبی کشور در حوزه کشاورزی مصرف میشود، از این رو استفاده از سیستمهای نوین آبیاری و مصرف بهینه در حفظ هر چه بهتر منابع آب کمککننده است.
او با بیان اینکه در مکانی که پوشش گیاهی بالایی داشته باشیم آب بیشتری جذب زمین میشود، تصریح کرد: با توجه به اقلیم خشکی که ایران دارد، آب مسئله مهمی است و باید بیش از پیش از این منبع ارزشمند حفاظت شود.
میرعماد در بخشی از سخنان خود در رابطه با بیابان زایی اظهار کرد: برای حفظ پوشش گیاهی و کاهش گازهای گلخانهای باید همت کنیم و با مشارکت و کمک گرفتن از مردم می توان از بیابان زایی جلوگیری بعمل آورد.
انتهای پیام
نظرات