• شنبه / ۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۱۸:۵۷
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1402020904994
  • خبرنگار : 30147

عضو شورای شهر نیشابور مطرح کرد

ضرورت ایجاد زیرساخت‌های لازم برای تبدیل نیشابور به استان

ضرورت ایجاد زیرساخت‌های لازم برای تبدیل نیشابور به استان

ایسنا/خراسان رضوی عضو شورای شهر نیشابور گفت: تلاش داریم نیشابور به جایگاه اصلی خود به عنوان مرکز استان در آینده نه چندان دور برسد و این هدف جز با ایجاد زیرساخت‌های لازم ممکن نیست.

سید مؤمن حسینی امروز نهم اردیبهشت، در مراسم گرامیداشت روز شوراها که در سالن اجتماعات شهید عابد فرمانداری نیشابور برگزار شد، گفت: با وجود اینکه سه ماه از مصوبه هیات دولت برای ارتقای بخش میان‌جلگه به شهرستان می‌گذرد اما هنوز فرماندار این شهرستان معرفی نشده است.

عضو شورای شهر نیشابور گفت: بخش مرکزی نیشابور قابل تقسیم به ۲ بخش است و از سویی تلاش داریم نیشابور به جایگاه اصلی خود به عنوان مرکز استان در آینده نه چندان دور برسد و این هدف جز با ایجاد زیرساخت‌های لازم ممکن نیست.

وی با اشاره به اینکه ارتقا و ایجاد شهرستان‌ها و بخش‌های جدید به معنای عدم ارتباط با نیشابور نیست، افزود: باید شورای توسعه در نیشابور بزرگ شکل بگیرد تا تمامی فرمانداری‌های جدید بدانند همه ما یک هویت، سابقه و تمدن داریم و این تلاش‌ها و انتزاع‌ها برای رسیدن به هدف نهایی و ایجاد استان مرکزی نیشابور است.

عضو شورای شهر نیشابور همچنین گفت: هرچند مطالبه جمع کثیری از مردم شهرستان نیشابور در دوره‌های مختلف توسعه و ارتقای راه‌های مواصلاتی بوده اما قبل از اینکه به دنبال آسفالت و لکه‌گیری راه‌های روستایی باشیم باید درجه کیفیت چند جاده مانند خوشاب به نیشابور در منطقه سرولایت، جاده کدکن به نیشابور، کاشمر به نیشابور، جاده بام به چکنه ارتقاء یابد که از سال ۱۳۹۲ به فراموشی سپرده شده و یکی از زمینه‌های اصلی توسعه بخش سرولایت است.

وی اظهار کرد: اگرچه فولاد نیشابور یک مزیت محسوب می‌شود اما شهروندان امروز سؤال می‌کنند فولاد خراسان چه فعالیت چشمگیری در حوزه‌های اجتماعی و فرهنگی انجام داده است؟ ای کاش مدیرعامل فولاد بومی بود.

حسینی اظهار کرد: برای اینکه نیشابوری‌ها در هیات مدیره فولاد خراسان حضور داشته باشند، نمایندگان از وزیر صنعت، معدن و تجارت برای حضور حداقل یک نیشابوری در هیات مدیره فولاد خراسان مطالبه جدی داشته باشند.

وی همچنین با اشاره به اهمیت روزهای ملی عطار و خیام گفت: هرچند روزهای عطار و خیام روزهای ملی هستند، اما برنامه‌ها مانند روزهای محلی برگزار می‌شود. برنامه‌ریزی برای روزهای ملی خیام و عطار باید در دفتر وزیر فرهنگ و ارشاد انجام شود و این مطالبه عموم شهروندان نیشابوری است.

نماینده نیشابور در شورای اسلامی استان خراسان رضوی با انتقاد از عدم حضور وزیر فرهنگ و ارشاد و استاندار در روزهای ملی خیام و عطار افزود: چرا وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و اعضای هیأت دولت در روز ملی سعدی و حافظ حضور دارند اما در روزهای ملی خیام و عطار حتی استاندار خراسان رضوی غایب است؟

امام جمعه نیشابور در ادامه این مراسم گفت: ملاک عمل در شورا نظر اکثریت بوده و همه باید از نظر اکثریت تبعیت کنند و حتی کسانی که مخالف آن نظر و مصوبه هستند، نباید بگویند دیگران رأی داده‌اند و ما با آن ‌مخالفیم.

حجت‌الاسلام سید قاسم یعقوبی تصریح کرد: اعضای شورا باید پای رای‌شان بمانند و اگر قرار بر تغییر موضوعی بود با نظر همه اعضا تغییرات صورت پذیرد.

وی اظهار کرد: در شورا روحیه استبداد و خودمحوری معنا ندارد و همه باید به دنبال یک هدف واحد باشند، شورا محل مشارکت در فکر، عقل و اندیشه است.

 امام جمعه نیشابور افزود: متأسفانه گاهی اوقات ما برعکس عمل می‌کنیم و اگر شخصی نظر مشورتی بدهد او را متهم به دخالت می‌کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha