مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر در این سمینار به خبرنگار ایسنا اظهار کرد: باتوجه به اینکه پس از سالهای کاوشهای خوبی را در استان بوشهر شروع شد و پنج نقطه کرانهای و پس کرانهای خلیج فارس شامل عامری(شهرستان دیلم)، سیراف(شهرستان کنگان)، شغاب و تلپیتل (شهر بوشهر) و شهرستان دشتستان مورد بررسی قرار گرفت.
اسماعیل سجادیمنش اضافه کرد: امروز سرپرستان هیاتهای کاوش از جمله عباس مقدم (عضو هیئت علمی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری)، پروفسور عبدالمجید ارفعی (ایلامشناس)، عبدالکریم مشایخی (رئیس بنیاد ایرانشناسی استان بوشهر)، نصرالله ابراهیمی (سرپرست پایگاههای زنجیرهای خلیج فارس)، محمد اسمعیلیجلودار (رئیس انجمن باستانشناسی ایران)، مصطفی دهپهلوان (رئیس موسسه باستانشناسی دانشگاه تهران)، نوروز رجبی (سرپرست کاوشهای باستانشناس در بندر بوشهر و لیان باستانی و ریشهر) به سخنرانی پرداختند.
وی یادآور شد: اواخر اردیبهشت ماه پارسال سمیناری با محوریت خلیج فارس از نگاه باستان شناسی در روستای نخل غانم شهرستان عسلویه با حضور اساتید کشوری برگزار شد، در ادامه نیز این سمینار با موضوع جدیدترین یافتههای تمدنی خلیج فارس برگزار شد. بنا داریم در ادامه نیز سالانه نشستهای علمی و تخصصی با موضوع "خلیج فارس" و با حضور علما و اندیشمندان حوزه تاریخ کرانه خلیجفارس برگزار کنیم.
به گفته مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر، جزئیات برنامه رونمایی از اشیاء تازه کاوش شده خلیج فارس را نیز بهزودی به سمع و نظر علاقمندان خواهیم رساند.
انتهای پیام
نظرات