حجت الاسلام سیدسلمان ذاکر در گفت و گو با ایسنا با اشاره به طرح حمایت مالی از گزارشگران فساد گفت: مجلس شورای اسلامی برای مبارزه با فساد در حال بررسی طرح حمایت مالی از گزارشگران فساد است چون نتیجه سالم بودن نظام اداری افزایش بهروری است که یکی از راهکارهای رسیدن به آن مبارزه با فساد است.
به گفته وی مبارزه با فساد باعث بازگشت منابع به بیتالمال و ایجاد زمینه اشتغال برای جوانان میشود لذا باید از گزارشگران فساد حمایتهای جدی مالی، قضایی و اداری شود تا بتوان ریشه فساد را در کشور قطع کرد.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان این که اولین شعار مجلس انقلابی مبارزه با فساد و شفافیت داراییهای مسئولان و نمایندگان است، اضافه کرد: اخیرا هم مقام معظم رهبری در دیدار با کارگزاران نظام بر لزوم مبارزه با اژدهای هفت سر فساد تاکید داشتند لذا میتوان با بهرهگیری از قضات توانمند مفسدان واقعی را شناسایی کرد نه اینکه تنها به بهانههایی به افراد اتهام فساد زده شود و بعد هم برائت بگیرند نتیجه این میشود که ما آبروی آنها و خودمان را برده و بدبینی برای نظام درست میکنیم. باید با اسناد و استدلال مفسدان واقعی را شناسایی کرد.
ذاکر با بیان اینکه باید زیرساختهای مبارزه با فساد ایجاد شود، افزود: نباید همدیگر را متهم کرده و آمارهای کذایی بدهیم بعد هم مجبور شویم که توضیح داده که آن اتهامات درست نبودند این رویه خطرناک است؛ باید با فساد مبارزه واقعی شود و دست کسانی که با سوء استفاده از موقعیت شغلی خود به بیتالمال دست درازی میکنند را کوتاه کرد.
این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی همچنین اظهار کرد: مفسدان تنها به موضوعات مالی محدود نمیشوند آنهایی که با کم کاری و سوء مدیریت ضربه به نظام و تولید و اقتصاد میزنند هم باید شناسایی شوند. مسئولان نظارتی در استعلاماتشان افراد ناکارآمد را شناسایی کنند تا افراد از طریق رابطهبازی، باند بازی، جناحبازی و فامیل بازی مسئولیت نگرفته و بعد هم مدعی شوند که خیانتی نداشتند. حال اینکه بزرگترین خیانتشان آن بود که اجازه رشد تولید و افزایش اشتغال را ندادند.
وی اضافه کرد: از طرف دیگر نباید انتظار داشت که افرادی که کار میکنند معجزه انجام دهند. باید آنهایی که زحمت میکشند را تشویق کنیم چون نظام اداری به متخصصان و افراد شایسته نیاز دارد افرادی که دلسوز و پای انقلاب هستند. ان شاءالله بتوان با این اقدامات به درستی با فساد مبارزه کرد.
نماینده مردم ارومیه در مجلس با تاکید بر لزوم انجام برخی اقدامات مدیریتی برای کاهش هزینههای دولت گفت: باید ما مسئولان خودمان را همرنگ جماعت کرده و مثل مردم زندگی کنیم آیا اگر ما مسئولان به مسافرت برویم همان امکاناتی را به ما میدهند که در اختیار مردم قرار میگیرد؟ قطعا این طور نیست. وقتی اینگونه هزینههای زائد برای مسئولان خرج میشود یعنی تفاوت و تبعیض وجود دارد که به مرور زمان فسادآور است لذا باید روی این قضیه فکر شود که چه طور میتوان هزینههای دولت را کاهش داد و در عین حال سوء ظن نسبت به دولت و کارگزاران کم شود.
ذاکر ادامه داد: یکی از دستگاههایی که این اقدام مدیریتی را انجام داده صندوق بازنشستگی است که هم سامانه نظارتی برای مبارزه با فساد راه انداخته و هم ممنوعیت صدور کارت هدیه، سکه، هتل و پرواز لوکس به مدیران شرکتهای زیرمجموعهاش را ابلاغ کرده است. این نوع کارهای مدیریتی در راستای کاهش هزینههای مدیریتی قابل تقدیر و ستودنی است که باید همه دستگاههای اجرایی با کار کارشناسی به دنبال کاهش هزینههای دولت باشند.
انتهای پیام
نظرات