• پنجشنبه / ۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۱۰:۱۴
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 1402020703436
  • خبرنگار : 50225

رییسی: آمار بیکاری در خوزستان قابل قبول نیست

رییسی: آمار بیکاری در خوزستان قابل قبول نیست

رییس جمهور گفت: تسهیلات به واحدهای صنعتی نیمه تعطیل و تعطیل، در اولویت است.

به گزارش ایسنا، سید ابراهیم رئیسی در مراسم جشن احیای ۱۶۰ واحد راکد صنعتی و تولیدی خوزستان که امروز (۷ اردیبهشت ماه) در دزفول برگزار شد، اظهار کرد: نام دزفول با مقاومت و ایستادگی در مقابل هجمه های دشمن و شهدای عالیقدر که برای حفظ عزت و اقتدار کشور است، عجین شده است. امروز خوزستان و دزفول قهرمان نماد مقاومت و احساس مسئولیت است.

وی با بیان این که راه اندازی کارگاه راکد توسط کارآفرینان موجب خشنودی است، ادامه داد: احیای ۴۲۰۰ واحد در کشور اعلام شده که جای شکر و تقدیر دارد. برخی از غرفه ها که امروز بازدید داشتم، ۱۰ سال تعطیل بودند و برخی نیز ۱۷۰ یا ۱۰۰ و برخی کمتر اشتغال داشتند.

رئیسی بیان کرد: چرخ های تولید راه افتاده و هزاران میلیارد تومان پول، شغل و محصولات ایجاد شده است و بسیاری از محصولات زمینه تجاری سازی دارند. این که برخی کارگاه ها بعد از هشت یا ۱۰ سال وارد چرخه فعالیت شدند اقتضا دارد در بحث رشد تولید تلاش مضاعفی شودت ا کارگاه های بیشتری وارد چرخه فعال شوند.

وی ادامه داد: قابل‌قبول نیست در شهری که مردم آن از کشور دفاع کردند، جوانان شان بیکار باشند. این بیکاری ما را رنج می دهد که باید به گنج تبدیل شود.

رییس جمهور عنوان کرد: خوزستان ظرفیت زیادی دارد و باید ظرفیت‌های خوزستان به کارگرفته شود. برای راه اندازی و جذب نیروی بیشتر، پرداخت تسهیلات به کارگاه های آمادگی رشد و اشتغال اولویت است. آمار بیکاری در خوزستان قابل قبول نیست. باید با درس گرفتن از نیروهای بسیجی، الهام گرفتن از ارواح شهیدان در این زمینه کار شود که کار دور از دسترسی نیست اما کار جهادی می خواهد. در این راستا نیز اولویت، تسهیلات به واحدهای صنعتی نیمه تعطیل و تعطیل است.

وی گفت: باید دین خود را به مردم خوزستان ادا کنیم که این کار نیازمند شناخته شدن نیاز استان و رفع آن است. باید از آمار بیکاری در این استان کاست و بخش های صنعتی آن فعال شوند. باید روند سریعتر شود که این موضوع منوط به کار جهادی است.

رییسی با اشاره به حمایت دولت، عنوان کرد: مردم از بیکاری گلایه مند بودند که این خواسته به حق است و باید این خواسته عملیاتی شود. افزایش تولید، تحقق یافتن مهار تورم و رشد تولید باعث شادمانی خانواده ها می شود. اگر مهار تورم با رشد تولید هماهنگ نباشد موجب رکورد می شود و مهار تورم باید با رشد تولید انجام شود نه با رکود در کشور.

وی ادامه داد: یک زمانی در کشور مهار تورم انجام شد اما همه چیز راکد شد و تولید نبود. مهار تورم باید با رشد تولید دنبال شود تا تورم مهار تولید، رشد و رونق یابد. با کار معمولی مسائل امروز رفع نمی شود زیرا در حوزه های مختلف از جمله مسکن عقب ماندگی وجود دارد. فردی که خارج از کشور بود گفت زمانی که احساس کرده شرایط برای فعالیت مهیا است برگشته و دو کارگاه خود را فعال کرده و دنبال راه اندازی کارگاه سوم است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha