بیات به عنوان سفیر قرآنی کشور ایران به مدت یک ماه در کشور هندوستان حضور یافت و ۷۰ محفل قرآنی در استان ها و شهرهای مختلف این کشور برگزار کرد.
وی در حاشیه این مراسم اظهار کرد: از ۷۰ محفل قرآنی برگزار شده در این کشور، حدود ۴۰ محفل در مدارس و با حضور بیش از ۶۰۰ دانش آموز برگزار شد.
بیات با تأکید بر اهمیت و توجه ویژه دانش آموزان به قرآن در این کشور گفت: در مدراس هندوستان برای حفظ قرآن اهمیت زیادی قائل بودند.
این قاری برجسته بین المللی به ۷۰ محفل قرآنی برگزار شده طی این مدت اشاره و مطرح کرد: با توجه به جمعیت ۲۵۰ میلیونی مسلمانان این کشور، در یکی از ایالات در یک محفل حدود ۳۰ هزار نفر حضور داشتند.
وی سرباز قرآنی بودن در این محافل از سوی کشور ایران را مایه افتخار خود دانست و افزود: خدا را شاکرم که این توفیق نصیبم شد به عنوان سفیر قرآنی کشور جمهوری اسلامی ایران و از شهر ملایر و استان همدان در ماه مبارک رمضان در این کشور حضور پیدا کنم.
بیات به اعتقادات راسخ مسلمانان هندوستان به دین اسلام و قرآن اشاره و بیان کرد: مسلمانان این کشور، شفای بیماران و عاقبت به خیری خود و فرزندانشان را از قرآن طلب میکردند و در بیشتر محافلی قرآنی، حاضران تواشیح اسماء الحسنی و ذکر زیارت اباعبدالله الحسین(ع) را درخواست و از عمق وجودشان گریه میکردند.
وی تأکید کرد: با توجه به وجود دین و آیین های مختلف در کشور هند، همه این محافل با اتحاد شیعه و سنی برگزار میشد و تعداد زیادی از آنها به ویژه اهل سنت، حافظ قرآن بودند.
بیات با اشاره به اینکه تلاوت قرآن برای مسلمانان این کشور بسیار لذت بخش بود، گفت: در طول حضورم در این کشور، به محافل قرآنی خانگی نیز دعوت میشدم.
این قاری برجسته بین المللی خاطرنشان کرد: در این محافل قرآنی خانگی، حتی آب و غذایشان را برای تبرک آورده و میگفتند قرآن شفا است و از بنده میخواستند روی آن آب و غذا قرآن تلاوت کنم.
انتهای پیام
نظرات