• چهارشنبه / ۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۱۳:۳۴
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1402020602923
  • منبع : دانشگاه صنعتی امیر کبیر

جشنواره‌ای برای بهینه‌سازی فرمولاسیون «تفلون»

جشنواره‌ای برای بهینه‌سازی فرمولاسیون «تفلون»

سومین جشنواره ایده‌های فستاک با محوریت «تفلون زیست‌سازگار» و با هدف بهینه‌سازی فرمولاسیون تفلون برای کاهش اثرات سمی و سرطان‌زایی تفلون به همت پژوهشکده فناوری سلامت دانشگاه صنعتی امیرکبیر و شتابدهنده فست برگزار می‌شود. 

به گزارش ایسنا، سومین جشنواره ایده‌های فستاک با محوریت «تفلون زیست‌سازگار» با هدف کمک به بهینه سازی فرمولاسیون مواد اولیه تفلون و کاهش اثرات سرطان زایی و بیماری زایی این ظروف و تولید ظروف سالم تر و همچنین با توسعه کسب و کارهای دانش‌بنیان و نوآور، توسعه و ترویج ایده‌پروری و هدایت ایده‌های خلاق و نوآور برای تولید ثروت و ایجاد اشتغال مولد در این حوزه، تابستان سال جاری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌شود.

مهم‌ترین محورهای این جشنواره کاهش اثرات سمی تفلون، استفاده از مواد نانو در تفلون، افزایش قدرت چسبندگی تفلون و افزایش طول عمر تفلون است.
نوآوران و صاحبان ایده‌های خلاق در این حوزه می‌توانند با ارسال ایده‌های خود و شرکت در این جشنواره، ضمن کمک به ارتقای سلامت جامعه، از مزایای کسب‌وکاری آن بهره‌مند شوند. 

هدف نهایی این جشنواره، انتخاب ایده‌ها و طرح‌های برتری است که امکان تجاری شدن طرح و تولید محصول را داشته باشند.

سرطان‌زایی ظروف تفلون به دلیل مواد موجود در آن از جمله پلی تترافلوئورواتیلن (PTFE) و پرفلورواکتانوئیک اسید (PFOA)  و ماده پرفلورواکتانوئیک اسید (PFOA)  اثبات شده است. این مواد وقتی از ظروف کنده می‌شوند و همراه غذا بلعیده می‌شوند، اثرات سرطان‌زایی را در بدن ایجاد می‌کنند.

برگزیدگان سومین جشنواره ایده‌های فستاک علاوه بر دریافت جوایز نقدی و حمایت مالی جهت تبدیل ایده‌های برتر به محصول، از حمایت شتابنده برای تبدیل ایده به محصول و امتیاز ارتباط صاحبان ایده به شرکت‌های بزرگ تفلون‌سازی بهره‌مند خواهند شد.

به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و حضور در جشنواره می‌توانند به سایت www.fastac.ir مراجعه کنند و یا شماره ۶۶۴۶۸۱۳۷ تماس بگیرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha