• دوشنبه / ۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۱۲:۰۲
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1402020401286
  • خبرنگار : 30057

ارتقای دانش یادگیری دانش‌آموزان در نرم‌افزار «شاد»

ارتقای دانش یادگیری دانش‌آموزان در نرم‌افزار «شاد»

ستاد توسعه علوم شناختی معاونت علمی ریاست‌جمهوری، در نرم‌افزار دانش‌آموزی «شاد» با ارائه برنامه‌ها و موضوعات متنوع، نسبت به تقویت دانش یادگیری در نوجوانان اقدام کرده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی ستاد علوم شناختی معاونت علمی ریاست‌جمهوری، تیم‌های علمی و اجرایی کانال «دنیای مغز و شناخت» در نظر دارند ضمن حفظ تنوع و گستردگی محتوا، برای تقویت دانش یادگیری در نوجوانان به‌ویژه در حوزه علوم شناختی، غالب محتوای کانال را در چارچوب پست‌های سریالی با محوریت موضوعات کلیدی منتشر کند.

علاوه بر محتوای آفلاین، برای استفاده حداکثری از ظرفیت‌های پلتفرم، هر ماه یک تا دو رویداد آنلاین ویژه دانش‌آموزان و معلمان برگزار خواهد شد. برگزاری ماهانه یا هفتگی چالش‌ها و مسابقات دانش‌آموزی نیز در برنامه این کانال قرار دارد.

 کانال «دنیای مغز و شناخت» از ماه‌های آخر سال گذشته فعالیت خود را آغاز کرد و هم اکنون نزدیک به ۷ هزار عضو دارد.

 در این کانال علمی و ترویجی برنامه‌های متنوعی برای مخاطبان و علاقه‌مندان به اجرا گذاشته شد، به طوری که استقبال دانش‌آموزان از برگزاری یک دوره  مسابقه کتابخوانی دانش مغز به مناسبت هفته آگاهی از مغز بسیار چشمگیر بوده است.

دانش‌آموزان برای شرکت در این مسابقه می‌بایست فصل‌های ۲ تا ۱۰ کتاب علوم اعصاب، دانش مغز: مقدمه‌ای برای فراگیران جوان را مطالعه کرده و سپس به سؤالات ۴ گزینه‌ای پاسخ دهند. منبع مسابقه از طریق کانال دنیای مغز و شناخت به طور رایگان در اختیار متقاضیان قرار گرفته است.

در رویدادی دیگر دو وبینار «چگونه مهارت‌های مغز خود را در نوجوانی ارتقاء دهیم» و «اصول آموزش با رویکرد شناختی» برگزار شد و اساتید مجرب در این حوزه‌ها به معرفی کارکردهای شناختی و ابزارهای تقویت آن، اصول آموزش با رویکرد شناختی پرداختند و پست بازپخش هر یک از وبینارها نزدیک به ۲ میلیون بار بازدید شده است.

محتوای ارائه‌شده شامل مقالات علمی، ویدئو، فکت شیت و اینفوگرافی مورد اقبال دانش‌آموزان و معلمان قرار گرفته و غالب پست‌ها به طور میانگین حدود ۲۰ هزار بار دیده شده‌اند. یکی از مقالات پر بازدید، مقاله مربوط به اضطراب ریاضی با بازدید یک میلیون و ۶۰۰ هزار میلیونی بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha