سلمان محمدی مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه، امروز(چهارم اردیبهشت) در آیین افتتاحیه این طرح در خانه معلم کرمانشاه، با اشاره به اجرای این طرح با هدف تلاش در جهت ایجاد عدالت آموزشی در مناطق محروم و کم برخوردار، اظهار کرد: در این طرح ۷۵ کیت آموزشی حاوی وسایل کمک آموزشی برای دروس ریاضی، فارسی، جغرافیا و علوم در اختیار کلاس های درس چندپایه مدارس روستایی و عشایری استان قرار خواهد گرفت.
وی افزود: برای تهیه این تجهیزات آموزشی یک میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومان هزینه شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در ادامه از دوران ابتدایی به عنوان مهمترین دوره آموزشی یاد کرد و افزود: شاکله اصلی شخصیت دانشآموزان در دوره ابتدایی شکل می گیرد، لذا توجه به این دوره برای تعلیم و تربیت صحیح دانشآموزان به عنوان آینده سازان فردای جامعه اهمیت زیادی دارد.
وی با بیان اینکه بیش از نیمی از دانشآموزان استان در مقطع ابتدایی در حال تحصیل هستند، گفت: از مجموع ۳۷۰ هزار دانشآموز در حال تحصیل در استان در سال تحصیلی جاری ۱۸۸ هزار نفر آنها دانش آموز دوره ابتدایی هستند.
وی در ادامه اشاره ای هم به به اجرای طرح سنجش سلامت نوآموزان کلاس اولی از اواخر سال گذشته داشت و گفت: انتظار داریم والدینی که تاکنون نوآموزان کلاس اولی خود را برای شرکت در طرح سنجش سلامت ثبت نام نکرده اند، حداکثر تا آخر اریبهشت برای سنجش سلامت نوآموزان کلاس اولی اقدام کنند.
وی پیش بینی کرد: در سال تحصیلی جدید ۳۵ هزار نوآموز کلاس اولی راهی مدارس استان شوند.
محمدی در ادامه از مدیران ادارات آموزش و پرورش استان خواست از همین الان به فکر ساماندهی نیروی انسانی و تجهیزات مدارس بوده و کارها را به بعدا موکول نکنند.
وی با بیان اینکه در ساماندهی اولویت با کلاس درس است، گفت: نباید به هیچ قیمتی حتی یک کلاس درس اول مهر بدون معلم بماند.
وی اشاره ای هم به اهمیت توجه مدیران مدارس به موضوع شعاع بندی در فرآیند ثبت نام دانشآموزان داشت و گفت: مدیران مدارس باید خانواده ها را توجیه کنند که بهترین مدرسه برای دانش آموزان نزدیک ترین مدرسه به محل سکونت آنها است و برای ثبت نام فرزندانشان در مدارس دور از محل زندگیشان اصراری نداشته باشند.
به گزارش ایسنا، زهرا نجار معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه نیز در ادامه این مراسم با اشاره به جزییات طرح ارسال تجهیزات کمک آموزشی سیار به مدارس روستایی و عشایری، اظهار کرد: در این طرح ۷۵ کیت آموزشی حاوی وسایل کمک آموزشی برای دروس ریاضی، فارسی، جغرافیا، علوم و آناتومی و... در اختیار کلاس های درس چندپایه مدارس روستایی و عشایری استان قرار خواهد گرفت.
وی با بیان اینکه این کیت های آموزشی برای استفاده تمامی دانش آموزان مناطق روستایی و عشایری استان تهیه شده، گفت: این کیت های آموزشی به عنوان اموال ۷۵ مدرسه استان به عنوان پایگاه اصلی ثبت و به صورت امانی برای تدریس در اختیار ۱۲۰ راهبر آموزشی قرار گرفته تا همه دانش آموزان مناطق روستایی و عشایری فرصت استفاده از این تجهیزات را داشته باشند.
وی با بیان اینکه ۴۶ هزار دانشآموز مناطق روستایی و عشایری استان از این طرح نصیب میبرند، گفت: کیفیت بخشی به کلاس های درس چند پایه از مهمترین اهداف اجرای این طرح در مدارس مناطق روستایی و عشایری است.
وی ادامه داد: همچنین تلاش می شود در حین اجرای این طرح فرهنگ امانت و امانت داری نیز در بین دانشآموزان مناطق روستایی و عشایری نهادینه شود.
وی یادآور شد: استان کرمانشاه ۲۱۰۰ مدرسه روستایی و ۴۰۰ مدرسه عشایری دارد.
در انتهای این مراسم کیتهای آموزشی سیار (طرح شهید مصطفی احمدی روشن) راهی مدارس روستایی و عشایری استان کرمانشاه شد.
انتهای پیام
نظرات