حمید بهزادی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه قرارداد زمین پتروشیمی ابن سینا فسخ شده است، اظهار کرد: براساس قانون شرکت شهرکهای صنعتی در صورتیکه پروژهای در مدت مشخص آغاز نشود، قرارداد زمین فسخ خواهد شد که بر این اساس قرارداد زمین پتروشیمی ابن سینا نیز فسخ شده بود که در حال حاضر به دنبال قرارداد جدید زمین هستند.
وی با بیان اینکه در پتروشیمی ابن سینا کنسرسیوم شکل گرفته است، تصریح کرد: کنسرسیومی از پتروشیمی مارون و هلدینگ خلیج فارس و پتروشیمی ابن سینا تشکیل شده است به طوریکه پتروشیمی مارون به تنهایی ۶۵۰ میلیارد تومان اواخر اسفندماه سال گذشته در بانک تجارت واریز داشت.
معاون صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان با بیان اینکه عملیات اجرایی پروژه پتروشیمی ابن سینا بهزودی آغاز خواهد شد، خاطرنشان کرد: از زمان آغاز عملیات اجرایی سه سال زمان میبرد تا پتروشیمی ابن سینا راهاندازی شود.
وی با اشاره به اینکه پتروشیمی هگمتانه به علت مشکل مواد اولیه پتروشیمی با ظرفیت اسمی کار نمیکند، گفت: در حال حاضر پتروشیمی هگمتانه با ۳۰ درصد ظرفیت فعال است در حالیکه اگر مواد اولیه به موقع برسد تا ۷۰ درصد ظرفیت نیز تولید خواهد داشت.
بهزادی با بیان اینکه پتروشیمی هگمتانه ظرفیت تولید سالانه ۳۶ هزار تن PVC گرید بهداشتی را دارد، ادامه داد: پتروشیمی هگمتانه PVC گرید بهداشتی تولید میکند که از سازمان غذا و دارو تأییدیه اولیه برای اصلاح پروانه دریافت شده است و به دنبال این هستیم که گرید بهداشتی را به گرید پزشکی تغییر دهیم.
وی خاطرنشان کرد: از ابتدای دولت سیزدهم تا پایان سال ۱۴۰۱ در استان همدان ۱۰۰ واحد صنعتی داخل شهرکهای صنعتی استان مجدداً راهاندازی شده است و امسال نیز برنامه داریم حدود ۴۰ واحد را به چرخه تولید بازگردانیم.
بهزادی درباره مشکلات ناحیه صنعتی نگارخاتون نیز یادآور شد: در ناحیه صنعتی نگارخاتون تاکنون ۲۸ واحد مجوز دریافت کردند و تعدادی از واحدها که ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشتند، درخواست تسهیلات داشتند که سال ۱۴۰۱ سهمیهای ابلاغ نشده بود.
انتهای پیام
نظرات