محمد هادی زاده در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: این شهرستان دارای ۸۸ قطعه آببندان در ۴۸ روستا است که ۷ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی شالیزاری را زیر پوشش آبیاری قرار میدهد.
وی با اشاره به اینکه تاکنون ۹۵ درصد آببندان های شهرستان محمودآباد آبگیری شد، افزود: این شهرستان با داشتن یک هزار و ۳۵۰ هکتار آب بندان برای ذخیره آبی کشاورزان و کاهش تنشهای ناشی از خشکسالی احتمالی، جلوهای خاص به روستاهای این منطقه بخشیده است.
رئیس جهادکشاورزی محمودآباد، ادامه داد: آب رودخانهها و هرزآب ناشی از بارندگی در فصلهای غیرکاشت از طریق کانالها و پمپاژ به آببندان ها هدایت شده و در فصل بهار و تابستان برای آبیاری مورد استفاده قرار میگیرد.
هادیزاده با اذعان به اینکه آببندان های اراضی کشاورزی این شهرستان با توجه به بارشهای خوب پاییزی و هدایت آبهای روان به سمت آببندان ها، تاکنون آبگیری مطلوبی داشته است، خاطرنشان کرد: کشاورزان ضمن استفاده بهینه از آب، نسبت به شخم و شیار شالیزارهای خود هرچه سریعتر اقدام کنند.
رشد ۱۲ درصدی کشت مکانیزه برنج در محمودآباد
هادی زاده یادآور شد: پیشبینی میشود ۱۴ هزار هکتار شالیزار این شهرستان به صورت مکانیزه کشت شود که در مقایسه با سال گذشته رشد ۱۲ درصدی خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه با فرا رسیدن فصل بهار و گرم شدن آب و هوا، کشاورزان سر از پا نمیشناسند و برای حضور در شالیزارها شبانه روز فعالیت بیوقفه میکنند تا یک محصول استراتژیک را بر سفره مردم سراسر کشور قرار دهند، تصریح کرد: توسعه مکانیزاسیون یکی از اولویتهای مهم استان و برنجکاری با استفاده از فناوریهای مکانیزه مورد استقبال کشاورزان است.
این مسئول با بیان اینکه این شهرستان دارای ۱۷ هزار و ۵۴۵ هکتار اراضی شالیزاری است، گفت: در محمودآباد تعداد ۳ واحد بانک نشاء برنج و در بخش مکانیزاسیون کشاورزی نیز ۷۵۲ دستگاه نشاکار ۴ ردیفه و ۶ ردیفه درحال فعالیت است.
انتهای پیام
نظرات