جواد قناعت، چهارشنبه شب ۳۰ فروردین در شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گفت: در این جلسه نقاط قوت و ضعف سال گذشته در زمینه عملکرد این شورا بررسی شد تا در سال جاری موارد قوت تقویت و موارد ضعف با برنامه ریزی بر طرف شوند.
به گزارش ایسنا، وی با اشاره به اینکه در این جلسه پیشنهادهایی هم در خصوص افزایش سهم خراسان جنوبی از منابع ملی در این زمینه ارائه شد که پیگیریهای لازم در تهران انجام خواهد شد.
استاندار با تشکر از اجرای طرحی در درح و لانو توسط دستگاه های عضو این شورا برای درمان معتادان و آموزش خانواده های مورد نظر، افزود: بر اساس ارزیابی که ستاد مبارزه با مواد مخدر از عملکرد ساختاری ۳۶ شورای مبارزه با مواد مخدر کشور انجام داده، خراسان جنوبی در رتبه ۱۸ قرار دارد.
به گفته وی؛ با توجه به اینکه در حوزه شهری رتبه دوم، تحقق شعار سال رتبه دوم و در تحقق سهمیه اشتغال در رتبه های دوم و چهارم کشور قرار داریم، رتبه ۱۸ در زمینه عملکردی ساختاری در حوزه مواد مخدر، قابل قبول نیست.
استاندار با اشاره به اینکه فرمانداران باید جلسات مربوطه را ماهانه برگزار نمایند، تصریح کرد: باید با برگزاری جلسات کمیته های شورای مبارزه با مواد مخدر استان برنامه ریزی لازم برای سال جاری انجام و بسته پیشنهادی در جلسه شورا که در اردیبهشت با حضور استاندار برگزار خواهد شد، ارائه شود.
قناعت افزود: کمیته های درمان و شناسایی اموال زیر مجموعه این شورا در سال گذشته ۱۰۰ درصد ، کمیته حقوقی ۹۰ درصد و کمیته فرهنگی و پیشگیری ۷۵ درصد اهداف مورد نظر خود را محقق کردهاند.
به گفته وی؛ باید در قالب کمیته فرهنگی از همه ظرفیت رسانه های خراسان جنوبی برای اطلاع رسانی و تبلیغات استفاده شود تا در سال جاری شاهد جدی تر شدن کار در کمیته های ذیل شورا باشیم.
استاندار با اشاره به اینکه در هفته مبارزه با مواد مخدر امسال، امحای مواد مخدر استان های خراسان رضوی، کرمان، یزد و سیستان و بلوچستان برگزار می شود، خواستار بررسی همه جوانب انجام این کار توسط معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار شد.
قناعت گفت: دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد استان برای پیگیری امور مربوط، گرفتن اعتبار و تجهیزات مورد نیاز به صورت مستمر اقدام نماید و برخی از این موارد می تواند با همراهی استاندار انجام شود.
وی تصریح کرد: مدیر کل بهزیستی و دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان پیگیری های لازم را برای اخذ مجوز راه اندازی مرکز ماده ۱۶ در تهران انجام دهند؛ باید به جای بخشی نگری با انجام کار تیمی و با حرکت جهادی در سال جاری شاهد توفیقات بیشتری در این خصوص باشیم.
سیدمحمدرضا طالبی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی نیز گفت: مدیران بهزیستی استان نیاز است ، موضوع راه اندازی مرکز ماده 16 ترک اعتیاد معتادان متجاهر را با جدیت دنبال کنند.
وی اظهار کرد: در مرکز ماده 15 معتادان خودمعرف نگهداری می شوند اما در مرکز ماده 16 معتادان متجاهر جمع آوری شده توسط انتظامی خراسان جنوبی نگهداری می شوند.
طالبی تصریح کرد: مکان مورد نظر برای راه اندازی مرکز ماده 16 باید توسط بهزیستی مشخص و دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر هم نسبت به تجهیز و گرفتن اعتبار لازم برای این منظور اقدام کند.
معاون استاندار بیان کرد: با وجود اینکه بیشتر نظر بهزیستی و ستاد مبارزه با مواد مخدر در این خصوص مؤثر است، مجوز راه اندازی مرکز ماده 16 استان در کمیسیون شورای مربوط در تهران تاکنون صادر نشده است.
طالبی با اشاره به اینکه در مصوبات سفر رئیس جمهور به استان اعتباری برای احداث ساختمان مرکز ماده 16 اختصاص یافته، گفت: مکان پیش بینی شده برای راه اندازی مرکز ماده 16 توسط بهزیستی در بیرجند، ظرفیت پذیرش 30 تا 40 نفر را دارد اما در تهران گفته شده باید مکان ظرفیت بیش از 100 نفر را داشته باشد.
وی با بیان اینکه شهرداری ها در پیشگری از شیوع مواد مخدر نقش بسیار مهمی دارند، گفت: باید شهرداران موضوع اختصاص اعتبار برای این منظور را در شورا های اسلامی شهرهای خود مطرح کنند تا تصمیم لازم در این باره گرفته شود.
انتهای پیام
نظرات