• چهارشنبه / ۳۰ فروردین ۱۴۰۲ / ۱۷:۵۲
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1402013016547
  • خبرنگار : 50180

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان:

مهرواره محله همدل ۲ در کرمانشاه برگزار می‌شود

مهرواره محله همدل ۲ در کرمانشاه برگزار می‌شود

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه از برگزاری مهرواره محله همدل ۲ در استان خبر داد.

 حجت الاسلام یوسف احمدی، امروز(۳۰ فروردین ) در جمع خبرنگاران با اشاره به برنامه‌ریزی برای برگزاری مهرواره محله همدل ۲ در سطح استان، اظهار کرد: ایجاد حال خوب در میان مردم وهمراه کردن آنها برای گره‌گشایی در مشکلات محله توسط نیروهای مردمی کنشگر از جمله اهداف این مهرواره است.

احمدی با بیان اینکه مهرواره محله همدل در سطح محلات استان با محوریت مساجد برگزار می شود، گفت: در تلاشیم به‌واسطه مساجد، مردم را برای حل مشکلات محله بسیج کنیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه با اشاره به مردمی بودن مهرواره محله همدل، ادامه داد: این مهرواره با همکاری همه کنشگران اجتماعی از گروه های جهادی گرفته تا نهضت بانوان پیشرفت برگزار خواهد شد.

احمدی با بیان اینکه در طرح مهرواره محله همدل یک استان کرمانشاه جزو پنج استان برتر کشور بود، گفت: در این مهرواره در مجموع ۲۷۶۰ مسئله و حل مسئله در سطح استان صورت گرفت که در حال جمع بندی اقدامات انجام شده در جریان برگزاری این مهرواره در استان هستیم.

احمدی اشاره ‌ای هم به راه اندازی نهضت پیشرفت بانوان در استان داشت و گفت: ۱۰۰۰ بانوی استان به عضویت این نهضت درآمده اند.

وی در ادامه اشاره ای هم به خالی بودن جای شورای هیئت های مذهبی و کانون مداحان خواهران در استان داشت و افزود: این شورا در سال ۱۴۰۲ افتتاح می شود.


جزیره ای عمل کردن دستگاه ها در امر عفاف و حجاب جواب نمی دهد 

وی در ادامه اشاره ای هم به راه اندازی کارگروه عفاف و حجاب در کرمانشاه داشت و گفت:قریب ۳۰ راهکار برای نهادینه کردن فرهنگ عفاف و حجاب در زیست بوم استان داریم که در کارگروه عفاف و حجاب آنها را مطرح خواهیم کرد.

وی با تاکید بر اینکه برخوردهای سلبی در مورد قضیه عفاف و حجاب در خیلی از جاها جواب نمی دهد، گفت: با استفاده از روش های ترغیبی، اقناعی، تسهیلی و... راحت تر می توان در جهت نهادینه کردن فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه گام برداشت.

وی با بیان اینکه جزیره ای عمل کردن دستگاه ها در امر عفاف و حجاب جواب نمی دهد، گفت: نهادینه کردن عفاف و حجاب یک کار گروهی بوده و همراهی و همکاری نهادهای مختلف از اصناف و بازار و برنامه ریزی برای عرضه محصولات فرهنگی و تبلیغی گرفته تا اقدامات فرهنگ سازانه ارشاد و تبلیغات اسلامی و آموزش و پرورش و ... را لازم دارد تا گفتمان حجاب در جامعه نهادینه شود.

 وی ادامه داد: کار فرهنگی زمان بر است و اگر بخواهیم در این زمینه ورود کنیم باید اطلس فرهنگی و نقشه راه داشته باشیم، وگرنه نمی توانیم در این حوزه کاری از پیش ببریم.

احمدی در ادامه با بیان اینکه هم اکنون در استان کرمانشاه ۲۸ پایگاه اجتماعی فعال داریم، گفت: بنا داریم در سال جدید ۱۸ پایگاه دیگر را به این پایگاه ها اضافه کنیم.

کرمانشاه هم اکنون ۱۴۴۴ مسجد دارد

 وی در ادامه با بیان اینکه استان کرمانشاه هم اکنون ۱۴۴۴ مسجد دارد که ۵۲۵ مسجد آن مربوط به جامعه اهل تسنن استان است، گفت: مدیریت چندگانه مساجد کار اداره مساجد را پیچیده کرده است.

وی با اشاره به کثیرالمتولی بودن مساجد استان، گفت: مساجد باید به کارکردهای اولیه خود بازگردند و در این راستا ایده ایجاد مسجد جامعه پرداز در شهر قم اجرایی شده که در تلاش برای ایجاد مسجد جامعه پرداز در استان هم هستیم و در این راستا آمادگی داریم ادارات فرهنگی را برای بازدید و الگوگیری از این مسجد به قم بفرستیم.

وی یادآور شد: سال گذشته بیش از ۹۰۰۰ مبلغ در مناسبت های مختلف به سراسر استان اعزام کردیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha