دکتر امیره نجاتشکوهی در گفتوگو با ایسنا در مورد یکی از مشکلات آزمایشگاههای تشخیص طبی اظهار کرد: بیمهها در پرداخت حقوق مراکز آزمایشگاهی تعلل بسیاری دارند و همین امر مشکلاتی را برای این مراکز به وجود آورده است.
وی در ادامه افزود: بیمههای خدمات درمانی، تامین اجتماعی و دی که بیشترین بیماران این مرکز آزمایشگاهی را تشکیل میدهند، معمولا بین ۶ ماه تا یک سال با کلی پیگیری و نامهنگاری هزینههای خود را پرداخت میکنند.
نجاتشکوهی بیان کرد: بیشتر بیمارانی که به این مرکز مراجعه میکنند، جانبازانی هستند که تحت پوشش بیمه دی بوده و این بیمه با تاحیر زیادی وحتی یک ساله، آن هم بعد از کلی نامهنگاری هزینه خود را واریز میکند. بیماران تحت پوشش بیمه دی هیچ هزینهای پرداخت نمیکنند و باید منتظر پرداخت حق بیمه باشیم.
وی گرانی کیتهای هومون شناسی را یک مشکل دیگر دانست و توضیح داد: کیتها وارداتی هستند و با قیمت دلار افزایش مییابد، از طرفی در برخی موارد برای وارد کردن آنها با مشکلاتی روبهرو هستیم و به ناچار از جاهای دیگر تامین میکنیم در نتیجه با توجه به دیر پرداخت کردن حق بیمهها برای خرید کیت با مشکل مواجه میشویم.
انتهای پیام
/به بهانه روز علوم آزمایشگاهی/۲
یکی از مشکلات اساسی آزمایشگاهها عدم پرداخت به موقع بیمههاست
ایسنا/خراسان رضوی مسول فنی یک آزمایشگاه تشخیص طبی و تخصصی هورمونشناسی در مشهد گفت: یکی از مشکلات اساسی در حوزه سلامت عدم به موقع پرداخت بیمهها به مراکز آزمایشگاهی است.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات