• چهارشنبه / ۳۰ فروردین ۱۴۰۲ / ۱۰:۱۴
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1402013016045
  • خبرنگار : 71567

از سوی رئیس دانشگاه تهران عنوان شد

اعلام جزئیات طرح‌های مسکن دانشگاه تهران/مسکن بازنشستگان دانشگاهی هم احداث می‌شود

اعلام جزئیات طرح‌های مسکن دانشگاه تهران/مسکن بازنشستگان دانشگاهی هم احداث می‌شود
عکس تزئینی است

رئیس دانشگاه تهران با تشریح جزئیات طرح‌های مسکن دانشگاه تهران، گفت: مسکن بازنشستگان هم احداث می‌شود.

به گزارش ایسنا، دکتر سید محمد مقیمی، رئیس دانشگاه تهران در آئین انعقاد تفاهم‌نامه همکاری و مشارکت در طرح، ساخت و سرمایه‌گذاری برای ساخت ۷ هزار واحد مسکونی در اراضی متعلق به دانشگاه تهران برای تأمین مسکن اساتید جوان، اعضای هیأت علمی دانشگاه و یاوران علمی (کارمندان) دانشگاه تهران که همزمان با اولین جلسه شورای دانشگاه در سال ۱۴۰۲ با حضور دکتر علیرضا زاکانی شهردار تهران برگزار شد، گفت: منابع مالی مورد نیاز برای احداث ۲ هزار واحدی مسکونی از سوی بنیاد ملی نخبگان و معاونت علمی ریاست جمهوری تقبل شده است که این واحدها در زمین مرغوبی که متعلق دانشگاه تهران است احداث خواهد شد.

رئیس دانشگاه تهران از احداث خوابگاه دانشجویی متأهلی ۸۰۰ واحدی به عنوان پروژه دیگر نهضت مسکن‌سازی در زمین‌های دانشگاه تهران نام برد و ادامه داد: توافقی نیز با دکتر بذرپاش وزیر راه و شهرسازی برای احداث ۱۰ هزار واحد مسکونی برای اعضای هیأت علمی، کارمندان و بازنشستگان دانشگاه تهران داشته‌ایم.

استاد دانشکده مدیریت دانشگاه تهران درباره احداث مسکن ویژه بازنشستگان دانشگاه تهران نیز اظهار کرد: خود را نسبت به خانواده دانشگاه تهران متعهد می‌دانیم و اعتقاد داریم شأن و جایگاه عضو هیأت علمی بازنشسته باید حفظ شود.

وی با اشاره به تاکید بر «مسئولیت‌پذیری اجتماعی» در شعار دانشگاه تهران، گفت: ارتباط با تمام ذی‌نفعان دانشگاه تهران، یکی از جلوه‌های مهم مسئولیت‌پذیری اجتماعی است و یکی از ذی‌نفعان که اثر مستقیم در فعالیت‌های دانشگاه به ویژه فعالیت‌های زیرساختی دانشگاه تهران داشته، شهرداری تهران بوده است.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر مقیمی با اشاره به ۳۰ سال سابقه حضور در دانشگاه تهران، به ارزیابی روابط دانشگاه و مدیریت شهری در سه دهه اخیر پرداخت و گفت: هیچ وقت رابطه دانشگاه تهران با شهرداری تهران به این اندازه خوب نبوده است و این به دلیل رویکرد مثبتی است که دکتر زاکانی شهردار تهران نسبت به مسائل علمی دانشگاه‌ها به ویژه دانشگاه تهران دارند. خود ایشان هم دانشگاه تهرانی و جزو افتخارات دانشگاه تهران هستند و این بهبود روابط دانشگاه و مدیریت شهری مرهون تدبیر شخص شهردار تهران و همکاری مجموعه شهرداری است.

رئیس دانشگاه تهران افزود: دانشگاه تهران با توجه به سابقه‌ای که از ارتباط با شهرداری تهران داشته است، چندان تصویر مثبتی از گذشته نداشته است چراکه شهرداری بویژه در سال‌های خیلی دور و در قالب پروژه‌های بزرگراهی و خیابان‌کشی، بخش‌هایی از دانشگاه تهران را بنا بر توافقات و قراردادهایی واگذار کرده است ولی دانشگاه در قبال آن نتوانسته است خدماتی را به تناسب آن توافقات دریافت کند. بنابراین امروز مجبور هستیم این خدمات را از مجموعه مدیریتی کنونی مطالبه کنیم که انصافاً با رویکرد مثبت پاسخگو بوده و به دانشگاه تهران کمک کرده است. البته مسائل شهرداری را مسائل خود می‌دانیم و تلاش می‌کنیم تا مسائل شهرداری را تا جایی که به دانشگاه تهران مربوط می‌شود، حل کنیم.

وی در مقایسه بین وضعیت رابطه مدیریت دانشگاه و مدیریت شهری در دوره جاری با سال‌های اخیر، عنوان کرد: در دوره قبل مدیریتی شهرداری تهران یک هسته مرکزی تصمیم‌گیرنده و کمیته‌ای که هماهنگ‌کننده فعالیت‌ها بین دانشگاه تهران و شهرداری باشد، وجود نداشت؛ بلکه به تناسب موضوع، مراجعاتی از سوی دانشگاه صورت می‌گرفت. در دوره دکتر زاکانی کمیته‌ای برای انسجام هماهنگی بین دانشگاه و شهرداری شکل گرفت.

رئیس دانشگاه تهران با بیان اینکه توجه به مسائل اجتماعی، روانی و فرهنگی به خوبی در رویکردهای شهردار تهران نمودار است، خاطرنشان کرد: تجلی این رویکرد را می‌شود در فضای شهری مشاهده کرد.

دکتر مقیمی، رویکرد مشترک مدیریت دانشگاه و مدیریت شهری در زمینه ساخت‌وسازها در دانشگاه تهران را ساخت‌وساز نظام‌مند با رعایت مؤلفه‌های پایداری و امنیت ساختمان‌ها دانست و تصریح کرد: سرعت کار در پروژه‌های دانشگاهی که بویژه با حمایت خیرین نیک‌اندیش اجرا می‌شود، حائز اهمیت است. در سال ۱۳۹۳ اعتبار ۴۰۰ میلیارد تومانی از سوی خیرین برای احداث موزه دانشگاه اختصاص پیدا کرده و حتی کلنگ احداث موزه دانشگاه هم به زمین زده شده بود ولی متأسفانه متوقف شده است.

رئیس دانشگاه تهران در پایان گفت: دانشگاه تهران سرمایه بسیار ارزشمندی برای کل کشور است و یک نهاد ملی و بین‌المللی است؛ بنابراین هرچه جایگاه مجموعه دانشگاه ارتقا پیدا کند باعث افتخار همه ایرانیان و مسلمانان در سراسر جهان خواهد بود. تلاش ما این است که الگویی از دانشگاه تهران ارائه کنیم که از جنبه‌های مختلف منحصر به فرد باشد و این افق نیازمند حمایت دستگاه‌های مختلف از جمله شهرداری تهران است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha