امیرحسین استقلال ۲۹ فروردین در دیدار با معاون فرهنگی حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) گفت: خوانش دوباره بیانات رهبر معظم انقلاب در خصوص فاجعه تروریستی حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) زوایای زیادی دارد که از ابعاد مختلف میتوان به آن پرداخت.
وی با بیان اینکه بهمنظور تحقق منویات رهبر معظم انقلاب در خصوص حادثه حرم، تیمی در جهاددانشگاهی فارس تشکیل شده است، افزود: برای این منظور تحقیقات و بررسی میدانی و پژوهشی انجام میشود تا بتوانیم کارهای ماندگاری به خصوص در ابعاد فرهنگی انجام دهیم.
استقلال خواستار همکاری مسئولان مختلف برای این مسئله شد و گفت: به طور کلی ۱۱ طرح و پروژه فرهنگی و هنری بهمنظور نکوداشت شهدای حادثه حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) و ابعاد مختلف این حادثه در دستور کار داریم.
رئیس جهاددانشگاهی فارس ضمن تشریح برخی از این اقدامات و پروژهها خواستار همکاری بخشهای مختلف برای اجرای این پروژهها شد و گفت: قطعاً این برنامهها با همکاری حرم مطهر به اجرا درخواهند آمد.
نهادهای مختلف همدلی با حرم از جهاددانشگاهی الگو بگیرند
معاون فرهنگی حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) هم در این نشست ضمن قدردانی از همکاری و همراهی جهاددانشگاهی هم برای تهیه دکور مراسم جزءخوانی حرم و هم حضور جهادگران در مراسم جزءخوانی حرم گفت: این همکاری و همافزایی خوب جهاددانشگاهی به صورت خودجوش با حرم مطهر را به عنوان یک الگو در جلسات مختلف مطرح میکنیم تا تبدیل به یک سنت حسنه در شیراز و استان شود.
حجتالله طلایی، بیان کرد: این باور یکی بودن دستگاهها و نهادهای مختلف با حرم مطهر بسیار ارزشمند است و بسیار خوب است که سایر دستگاهها هم مانند جهاددانشگاهی چنین باوری را نسبت به حرم مطهر داشته باشند زیرا حرم متعلق به همه است.
طلایی با بیان اینکه در طول تاریخ حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) توسط مردم نگهداری شده است، گفت: اگر این همدلی رخ دهد و هر سازمان و نهادی حرم را متعلق به خودشان بدانند و همه دست به دست هم دهند تا کاری انجام شود، قطعاً آن مسئلهای که رهبر معظم در خصوص سومین حرم اهل بیت(ع) فرمودند محقق خواهد شد.
معاون فرهنگی حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) با بیان اینکه رهبر معظمانقلاب فرمودند شیراز سومین حرم اهل بیت(ع) و در قله هست نه اینکه باید باشد و این مسئله قابل توجه بود، این سخنان معظمله را بازیابی هویتی عنوان کرد نه چیزی که به شیراز اطلاق شده باشد.
وی سبقه فرهنگی و مذهبی شیراز را از ایام کهن تاکنون یادآور شد و گفت: در ۱۰۰ سال گذشته بیش از ۷۰ مجتهد مسلم در شیراز زندگی میکردند و اینجا دارالعلم بوده است به همین دلیل رهبر معظم از شیراز به عنوان دارالعلم هم یاد کردند و میخواستند هویت از یاد رفته اینجا را یادآوری کنند.
طلایی با تأکید بر اینکه هیچ شهری در دنیا و هیچ خطهای مثل فارس پیدا نمیشود که این همه نخبه در رشتههای مختلف تحویل داده باشد و اوج آن هم قرن سوم و چهارم هجری است، گفت: هرچه هست از خاک اینجاست و علتش هم وجود همین حرم مطهر است یعنی به برکت اهل بیت(ع)، این خطه دارای برکات زیادی بوده است.
معاون فرهنگی حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) بیان کرد: از زمان رژیم پهلوی تصمیم بر آن شد تا این سبقه مذهبی شیراز را بگیرند به همین دلیل اقدامات متعددی انجام دادند از جمله این جشنهای هنر را از تهران به شیراز منتقل کردند و همچنین بنا داشتند دانشگاه اسلامی را در مقابل حوزههای علمیه در شهرهای شیراز، قم و مشهد تأسیس کنند که امام راحل و مراجع تقلید به شدت با آن مخالفت کردند زیرا بنا داشتند تا اسلام سکولار را جایگزین اسلام ناب محمدی(ص) کنند.
طلایی با تأکید بر اینکه مردم شیراز و استان فارس به طور کلی محب اهل بیت(ع) بودهاند، گفت: ورود کاروان احمدبن موسی(ع) به شیراز هم به دلیل همین حب اهل بیت(ع) مردم این دیار بوده است و اصلاً علت اینکه این همه امامزاده در استان فارس وجود دارد آن است که آنان بعد از جنگ احمدبن موسی(ع) به مردم این خطه پناه آورده و در همین جا زندگی کرده و به رحمت خدا رفتهاند یعنی برخی از امامزادگان شهید نشدهاند بلکه بعد از زندگی در این منطقه به رحمت خدا رفتهاند.
انتهای پیام
نظرات