رضا اعظمی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: در این دفاتر خدمات ویژه قضایی و مددکاری به زنان و کودکان آسیبدیده جنسی، جسمی و روانی در روند رسیدگی به پرونده و پس از آن (ارجاع به دادستانی، پزشکی قانونی و ...) و اتخاذ برنامههای حمایتی و روانی در روند رسیدگی به پرونده و پس از آن ارائه میشود.
وی با اشاره به ارائه خدمات مشاورهای حقوقی، روانشناختی و مددکاری به مراجعین جهت ارتقاء توانایی فردی ایشان در راستای کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی و حفظ حقوق فردی و اجتماعی، افزود: در این دفاتر، زنان خود سرپرست و کودکان بیسرپرست و بدسرپرست به مراکز حمایتی (دولتی و غیردولتی)، حرفهآموزی و کاریابی جهت ارتقاء توانایی اقتصادی در راستای کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی معرفی و ارجاع داده میشوند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان بیان کرد: در دفاتر حمایت از زنان و خانواده، بانک اطلاعات مربوط به وضعیت زنان و کودکان بزهدیده و بزهکار با عنایت به گزارشهای زندان، کانون اصلاح و تربیت، محاکم و مراجع ذیصلاح قضایی ایجاد میشود.
اعظمی اظهار کرد: آسیبشناسی و ارزیابی رویههای مرتبط با حضانت، فرزند خواندگی، کودک همسری، ملاقات و نگهداری اطفال و نفقه، آزادی مشروط، نهادهای ارفاقی (تبدیل، تخفیف، تعویق صدور حکم و تعلیق اجرای مجازات)، مجازاتها و اقدامات تامینی و تربیتی ویژه کودکان و ارائه برنامهها، رویههای اصلاحی و پیگیری ابلاغ و عملیاتی شدن آنها نیز از دیگر وظایف دفاتر حمایت از زنان و خانواده دادگستری میباشد.
وی در پایان یادآور شد: نظارت و پایشهای لازم توسط کارشناس دفاتر حمایت از زنان و خانواده انجام میگیرد و شناسایی و انجام حمایتهای لازم از این افراد با توجه به وظایف مذکور به جهت پیشگیری از آسیبهای اجتماعی صورت میپذیرد.
انتهای پیام
نظرات