پوریا رحمانی دانش آموز آملی و دارندهی طلای المپیاد ریاضی کشور در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه در مدرسهی استعدادهای درخشان، معلمان برجستهی سطح شهر فعالیت میکنند، گفت: مدیر مدرسه شهید بهشتی تیزهوشان آمل کمک بسیار زیادی به بنده کردند تا بتوانم روند المپیاد خوانی را به درستی در پیش بگیرم.
وی با اشاره به اینکه پیش زمینهی کلاسهای المپیادی با بهترین استادهای سطح کشور برای ما فراهم شد، افزود: توانستیم از امکانات مشابهی که در مدارس تیزهوشان تهران وجود دارد بهرهمند شویم.
رحمانی با اذعان به اینکه مشوق اصلی بنده والدینم بودند تا بتوانم به این مرحله برسم، خاطرنشان کرد: این مسیر، مسیر سختی است اما با روحیهای که از والدینم دریافت کردم، توانستم این مسیر را ادامه دهم.
این دانش آموز آملی، المپیاد جهانی ریاضی یا IMO را از قدیمیترین المپیاد علمی دنیا در بین سایر علوم دانست و اظهار کرد: این مسابقات از تاریخ ۱۱ تا ۲۲ تیرماه سال جاری در ژاپن در ۲ روز متوالی برگزار خواهد شد و مدت زمان این آزمون ۴ ساعت است که در قالب ۳ سوال طرح میشود.
او تصریح کرد: متقاضیان ابتدا در مرحلهی نخست آزمون المپیاد ریاضی شرکت میکنند که از بین این متقاضیان، ۶۰۰ نفر میتوانند به مرحله دوم راه یابند.
دارندهی طلای المپیاد دانش آموزی ریاضی کشور در آمل با اعلام اینکه آزمون مرحله دوم مشابه سیستم المپیاد جهانی برگزار میشود، بیان کرد: به طور استاندارد ۶۰ نفر میتوانند پس از قبولی به مرحله سوم المپیاد راه پیدا کنند و تعداد آزمونهای مرحله سوم بیشتر از مراحل قبلی است و معمولا در قالب ۴ آزمون برگزار میشود و هر آزمون مربوط به یک درس خواهد بود و به ۱۲ نفر برتر مدال طلای کشور و مابقی نقره و برنز اهداء میشود.
پوریا رحمانی افزود: در سال تحصیلی دهم، مدال طلای آزمون مرحله سوم را دریافت کردم و پس از آن در سال تحصیلی یازدهم در آزمون مرحله ۴ که انتخابی تیم است شرکت کرده و جزء ۶ نفر اعزامی تیم ملی ایران به مسابقات IMO ژاپن شدم.
به گفته رحمانی، چین، آمریکا، کره جنوبی و روسیه از کشورهای برتر در المپیاد ریاضی دانش آموزی دنیا است و درگیر شدن مغز با مباحث ریاضی میتواند باعث افزایش تجزیه و تحلیل شود و از لحاظ رشد فکری مؤثر باشد.
وی گفت: قصد دارم در آینده در رشته مهندسی کامپیوتر تحصیل کنم و در زمینه برنامه نویسی خدماتی را به کشور خود ارائه دهم.
این دانش آموز آملی اعزام شده به IMO ژاپن با تاکید بر اینکه مهمترین عامل موفقیت، داشتن هدف است، یادآورشد: افراد باید بدانند که قرار است چه مسیری را دنبال کنند و طبق آن برنامه ریزی درستی داشته باشند تا بتوانند در این مسیر به هدف اصلی خود برسند.
رحمانی افزود: دانش آموزان باید بتوانند آرامش خود را حفظ و در مسیر موفقیت خود با دشواریها مقابله کنند.
قابل ذکر است؛ پوریا رحمانی دانش آموز نخبه و پرتلاش مرکز تیزهوشان آموزش و پرورش آمل، عضو تیم ملی المپیاد ریاضی جمهوری اسلامی ایران و اعزامی به شصت و چهارمین المپیاد جهانی ۲۰۲۳ ژاپن بوده و پنج نفر دیگر این تیم اهل تهران هستند.
انتهای پیام
نظرات