• یکشنبه / ۲۷ فروردین ۱۴۰۲ / ۲۱:۳۹
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1402012714260
  • خبرنگار : 50037

فرماندار رزن:

اردوگاه ملاحسین‌قلی شوندی رزن ظرفیت تبدیل به مجموعه‌ای مفرح دارد

اردوگاه ملاحسین‌قلی شوندی رزن ظرفیت تبدیل به مجموعه‌ای مفرح دارد

ایسنا/همدان فرماندار رزن گفت: اردوگاه ملاحسین قلی شوندی رزن ظرفیت بسیار خوب و مناسبی برای تبدیل شدن به یک مجموعه مفرح برای جامعه هدف فرهنگیان این شهرستان را دارد.

علی‌اصغر غفاری‌آثار یکشنبه ۲۷ فروردین‌ماه در شورای آموزش و پرورش شهرستان رزن، اظهار کرد: تبدیل شدن این اردوگاه به مجموعه تفریحی در زمینه تالار و یا رستوران می‌تواند در ارائه خدمات رایگان در مراسم و جشن‌های خانوادگی فرهنگیان شهرستان نقش مؤثری داشته باشد و قشر ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ نفری شهرستان بتوانند از خدمات ویژه آن به صورت رایگان استفاده کنند.

وی با بیان اینکه تحقق این پروژه نیازمند اعتبار لازم است، تصریح کرد: در حال حاضر آموزش و پرورش در سطح روستاهای شهرستان رزن دارای مدارس و مجموعه های بزرگ بسیار آموزشی بلااستفاده و مازاد بوده که فروش این اماکن از نظر قانونی بلامانع است و از آموزش و پرورش استان درخواست داریم دست آموزش و پرورش شهرستان را برای فروش این امکان باز بگذارد.

غفاری‌آثار خاطرنشان کرد: از محل فروش این اماکن مازاد می‌توان کارهای بسیار زیادی را در حوزه آموزش و پرورش انجام داد که تبدیل اردوگاه ملاحسین قلی شوندی به یک محل مفرح با ارائه خدمات ویژه رفاهی رایگان می‌تواند از جمله این اقدامات باشد.

وی با تأکید بر بررسی نقشه طرح جامع اردوگاه  ملا حسین قلی  شوندی امیریه یادآور شد: انتظار است با مدیریت اداره کل نوسازی مدارس توجه ویژه شایانی به این اردوگاه شود چراکه این اردوگاه با وجود ظرفیت های خوبی که دارد فاقد امکانات تفریحی و بهداشتی رفاهی  است.

فرماندار رزن همچنین با اشاره به پروژه مدرسه ۱۲ کلاسه رزن یادآور شد: این پروژه دارای اعتبار خوبی بوده است اما میزان تخصیص اعتبار آن کم بوده که پیگیری تخصیص اعتبار آن ضرورت دارد ضمن اینکه هر جا که نیاز باشد برای کمک به این پروژه ورود پیدا خواهیم کرد تا این طرح تا پایان سال ۱۴۰۲ به بهره برداری برسد.

وی در ادامه با بیان اینکه از آموزش و پرورش درخواست داریم در رابطه با پروژه آموزشی ملابداغ تعلل نکند، خاطرنشان کرد: با توجه به تاکید استاندار همدان پروژه‌های عمرانی که ظرفیت و شرایط لازم را دارند، باید این پروژه‌ها تا پایان سال افتتاح شوند که با توجه به همین تأکیدات تسریع در روند پروژه آموزشی روستای ملابداغ نیز ضرورت دارد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه خوشبختانه در سال گذشته هیچ موردی از سرقت از سطح مدارس شهرستان نداشته‌ایم، گفت: هنرستان کشاورزی امام‌موسی کاظم(ع) رزن به مساحت ۱۰۰ هکتار با سه حلقه چاه عمیق و عرصه و اعیان و امکانات و ماشین آلات کشاورزی بدون استفاده باقی مانده که انتظار است از ظرفیت این مکان به بهترین شرایط توسط آموزش و پرورش استفاده شود.

مدیر اداره آموزش و پرورش شهرستان رزن هم اظهار کرد: نرخ ترک تحصیل در مقطع ابتدایی در طول دو سال گذشته در این شهرستان صفر بوده ضمن اینکه جذب بازمانده از تحصیل در شهرستان صددرصد محقق شده است.

علی بنده‌لو از رتبه اول شهرستان رزن در سطح استان در طرح انسداد بی‌سوادی خبر داد و گفت: در سال گذشته یک‌مورد دانش آموز بازمانده از تحصیل در شهرستان شناسایی شد که با همکاری اورژانس اجتماعی و دادگستری به تحصیل بازگشت و برای وی شناسنامه صادر شد و به صورت جهادی همکاران در حال آموزش وی هستند.

وی کسب رتبه دوم استان در نتایج امتحانات نهایی در متوسطه دوم و کسب رتبه اول در بین شهرستان‌های استان توسط رزن‌ خاطرنشان کرد: میانگین تکرار پایه استان ۲.۵ درصد است که خوشبختانه در  رزن این رقم به ۱.۶ درصد رسیده است.

بنده لو ادامه داد: در بحث تجهیزات هنرستانی در چندین سال اخیر امکانات و تجهیزات دریافت شده بی نظیر بوده اما کافی نیست.

وی با بیان اینکه در بحث فضا و تجهیزات کارگاهی در هنرستان ها دارای مشکل هستیم، گفت: در حال حاضر در برخی مدارس روستایی رزن در پنج مورد بخاری گازی استفاده می شود.

بنده لو بیان کرد: با توجه به مهاجرپذیری رزن با کمبود فضای آموزشی در شهر و روستا مواجه هستیم و ۱۴ مدرسه به صورت چرخشی اداره می شود که دو مورد از این‌مدارس در شهر رزن واقع شده است.

وی همچنین با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه تربیتی آموزش و پرورش رزن گفت: تجهیز کلاس درس تربیت بدنی مدرسه فرزانه با اعتبار ۲۰ میلیون تومان، کف پوش سالن ورزشی مدرسه عفاف با اعتبار ۳۰۰میلیون تومان، اجرای طرح شهید سلیمانی و احداث دو زمین چمن مصنوعی در مدرسه شهید مدنی و امام صادق(ع) رزن و تجهیز باشگاه تندرستی آموزش و پرورش با اعتبار ۳۰ میلیون تومان از جمله اقدامات انجام شده آموزش و پرورش در حوزه تربیت بدنی در سال گذشته می‌توان برشمرد

مدیر آموزش و پرورش سردرود هم گفت: جذب ۱۹۵ نفر از دانش آموزان باز مانده از تحصیل در دوران کرونا به چرخه آموزش از جمله مهمترین اقدامات انجام شده بخش سردرود در سال گذشته بوده است.

محسن طیبی‌توکل افزود: جذب و سازماندهی ۳۵ نفر از مربیان پرورشی زیر نظر مؤسس در آموزش ۸۰۰ نفر دانش آموزان و نو آموزان پیش دبستانی از دیگر اقدامات انجام شده سال گذشته در این بخش بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha