حسین میرزایی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: برای کشت پایدار اقتصادی باید مردم را آموزش دهیم.
وی بیان کرد: در بیشتر موارد تداخلاتی که منابع طبیعی با جوامع محلاتی دارد مورد بررسی قرار میگیرد و جاهایی که کشاورز مستندات داشته باشد به نفع کشاورز آزادسازی خواهد شد.
مدیرکل منابع طبیعی لرستان با بیان اینکه منابع طبیعی بستر توسعه است و در جاهایی که جنگل و مراتع درجه یک است مجوز نخواهیم داد، افزود: حفظ محیط زیست جزو نکات برجسته قانون اساسی ماست و هیچ کس نباید این اصل را نادیده بگیرد و آن را نقض کند.
میرزایی گفت: هر توسعهای که قرار است رخ دهد با حفظ ماهیت محیط زیست، ضوابط و استانداردها باشد.
وی بیان کرد: طرحهای جدیدی که در استان شروع شده با حفظ ماهیت محیط زیست، ضوابط و استانداردها بوده است.
مدیرکل منابع طبیعی لرستان افزود: برخورد با کاشت مراتع برای منابع طبیعی مهم است اما اولویت اصلی منابع طبیعی مقابله با زغالگیری و قطع اشجار است که متاسفانه این زغالگیریها سازماندهی شده است و باید برخورد جدی با خاطیان صورت گیرد.
میرزایی با بیان اینکه در زاگرس شرایط به گونهای است که حضور به موقع نیروی انسانی سبب شده که بین ۷۰ تا ۸۰ درصد حریق در جنگلها اطفاء و کنترل شود، اظهار کرد: همیاران طبیعت محافظ و یا همان جنگلبانان افتخاری که ۵۰۰ نفر بوده و در عرصهها حضور دارند و در رصد و پایش کمک رسان منابع طبیعی لرستان هستند.
میرزایی با بیان اینکه برای حفظ منابع طبیعی دولت سیزدهم اهتمام ویژه دارد، افزود: بر اساس طرح کشت یک میلیارد درخت در کشور در لرستان کاشت ۳۰ میلیون اصله نهال را در دستور کار قرار دادیم که این امر ظرف چهار سال به انجام برسد.
انتهای پیام
نظرات