منوچهر یارمحمدی در گفتوگو با ایسنا، درباره مبارزه با آفت ملخ مراکشی در شهرستان طارم، اظهار کرد: مبارزه با آفت ملخ مراکشی در شهرستان طارم از نیمه اول فروردینماه با حضور ۶۰ نفر از کارشناسان و ناظران بخش خصوصی آغاز شده است. در مبارزه با آفت ملخ مراکشی، هر مرکز خدمات اکیپ جدا داشته و چهار اکیپ در حال مبارزه هستند.
وی افزود: تا به امروز سطح مبارزه با آفت ملخ مراکشی ۵۴۰ هکتار بوده است که اگر با این روند پیش رویم و باتوجه به اقداماتی که در سالهای ۱۳۹۹، ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ برای کاهش سطح آلودگی انجام شده پیشبینی میشود مبارزه با ملخ درسال جاری در سطح زیر ۱۰ هزار هکتار پایان یابد.
این مسئول تصریح کرد: اگر مبارزه با آفت ملخ مراکشی به موقع صورت نگیرد و اعتبارات مربوطه به موقع تامین نشود، ۳۵ هزار هکتار از محصولات باغی و زراعی شهرستان هدف ملخ مراکشی خواهند بود و این آفت بهراحتی میتواند به محصولات زراعی و باغی آسیب بزند.
رئیس جهادکشاورزی شهرستان طارم خاطرنشان کرد: از مردم شهرستان خصوصا دامداران تقاضا داریم در صورت مشاهده کانونهای ملخ در سطح شهرستان، موضوع را اطلاع دهند تا اکیپهای سمپاشی در محل حاضر و به مبارزه بپردازند.
یارمحمدی گفت: همچنین از زنبوردارانی که زنبورهایشان در تیررس ماشین سمپاشی است، تقاضا داریم نسبت به جابهجایی آنها اقدام کنند که انجام ندادن این کار یک مانع بزرگ برای سمپاشی است و پراکنده شدن ملخ، کار را دوبرابر خواهد کرد.
انتهای پیام
نظرات