علی اصغر زارعی در گفتوگو با ایسنا درباره مخالفت پنج کشور عربی با پیوستن سوریه به اتحادیه عرب اظهار داشت: فکر میکنم هنوز شبهه و تردیدهایی در چگونگی تعامل دولت بشار اسد با سران کشورهای عربی وجود دارد و سعی می کنند با دو قطبی کردن جریان کشورهای عربی فضا را تحت تأثیر قرار دهند.
وی تصریح کرد: در واقع سعی می کنند چند دولت به شکل ظاهری حضور پیدا کنند و بتوانند شرایطی را به دولت بشار اسد تحمیل کنند، ضمن اینکه فشارهایی از سوی آمریکا به برخی از کشورهای عربی درباره یکپارچه شدن همه کشورهای عربی وجود دارد.
این کارشناس مسائل غرب آسیا همچنین بیان کرد: بنابراین تصور می کنم حداقل این مخالفت ها صوری بوده و با دوام نخواهد بود و در آینده نزدیک شاهد حضور فعال دولت سوریه در اتحادیه عرب خواهیم بود.
زارعی با تاکید بر این که مخالفت با پیوستن سوریه در اتحادیه عرب صوری است و نمی توانند شرایطی را به دولت سوریه تحمیل کنند، گفت: امروز تغییر و تحولی که در جغرافیای سیاسی منطقه اتفاق می افتد حاکی از ضعف و ناتوانی آمریکا و همچنین دوگانگی آمریکا و اروپا است که کلید آن به طور علنی از سوی ماکرون زده شده و شاهد اعتراض ها و مخالفت ها در بدنه اقشار اروپایی هستیم.
این کارشناس مسائل غرب آسیا خاطرنشان کرد: این مسائل نشان می دهد واقعیت های جهانی و منطقه در حال تغییر است و لذا فکر می کنم این گونه مخالفت ها اثر گذار نیست و نوعی نمایش دیپلماتیک است تا اینکه مساله ای موثر باشد.
انتهای پیام
یک کارشناس مسائل غرب آسیا:
مخالفت با پیوستن سوریه به اتحادیه عرب، نمایشی دیپلماتیک و صوری است
یک کارشناس مسائل غرب آسیا مخالفت برخی از کشورهای عرب با پیوستن سوریه در اتحادیه عرب را نمایش دیپلماتیک عنوان کرد و گفت: اینگونه مخالفتها صوری بوده و با دوام نخواهد بود و در آینده شاهد حضور فعال دولت سوریه در اتحادیه عرب خواهیم بود.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات