به گزارش ایسنا به نقل از دویچه وله، سفر آنالنا بربوک، وزیر خارجه آلمان در بحبوحه افزایش مانورهای نظامی چین در اطراف تایوان انجام می شود که وزارت خارجه آلمان روز چهارشنبه آن را محکوم کرد.
بربوک قرار است امروز از مدرسهای در تیانجین بازدید کند که به عنوان بخشی از طرح PASCH وزارت امور خارجه آلمان برای تدریس زبان آلمانی است.
او همچنین از یک کارخانه توربین بادی متعلق به یک شرکت آلمانی بازدید خواهد کرد
او قرار است روز جمعه با وزیر خارجه چین، کین گانگ، دیدار کند. این دو با قطار سریع السیر به پکن می روند که در فاصله ۱۵۰ کیلومتری (۹۳ مایلی) قرار دارد.
بربوک قرار است در پکن با دیگر مقامات ارشد چین از جمله معاون رئیس جمهور هان ژنگ و وانگ یی، مقام ارشد سیاست خارجی چین و وزیر خارجه سابق دیدار کند.
بربوک قبل از ترک آلمان گفت: برای کشور ما، خیلی چیزها به این بستگی دارد که آیا ما موفق به ایجاد تعادل مناسب در روابط آینده خود با چین خواهیم شد. شریک، رقیب، رقیب سیستمی: این قطبنمای سیاست اروپایی چین است. اینکه در آینده سوزن به کدام سمت میچرخد تا حدی به مسیری بستگی دارد که چین انتخاب میکند. برای من واضح است که ما هیچ علاقه ای به جداسازی اقتصادی نداریم... اما باید نگاهی سیستماتیک به خطرات وابستگیهای یک طرفه داشته باشیم و آنها را کاهش دهیم.
نیلز اشمید، نماینده سیاست خارجی آلمان، به رویترز گفت که بربوک اکنون باید موضع آلمان در مورد تایوان را در طول سفر خود روشن کند و افزود که اظهارات ماکرون انگیزه مورد انتظار برای سیاست مشترک اروپایی چین را از بین برده است.
رئیسجمهور برزیل در چین
رئیسجمهور برزیل روز چهارشنبه وارد شهر شانگهای چین شد تا یک سفر دولتی را آغاز کند که هدف آن بازگرداندن روابط بین دو قدرت نوظهور است.
لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا،و همسرش روزانگلا "جانجا" داسیلوا در فرودگاه مورد استقبال ژی فنگ، معاون وزیر خارجه چین قرار گرفتند.
به گفته دولت برزیل، این چپگرای کهنه کار روز جمعه در پکن با همتای چینی خود شی جینپینگ دیدار خواهد کرد تا در مورد تجارت، سرمایه گذاری، تغییرات آب و هوا و توافقنامههای صلح گفتگو کند.
این دیدار قرار بود در ماه مارس انجام شود، اما پس از اینکه لولا دچار ذات الریه شد، به تعویق افتاد.
شرکای تجاری کلیدی لولا امیدوارند پس از چهار سال انزوا و تضاد نسبی از سلف راست افراطی خود، ژایر بولسونارو، روابط با چین را بازسازی کند.
برزیل بیش از هر جای دیگری به چین کالا صادر می کند، از جمله ده ها میلیارد دلار دانه سویا، گوشت گاو، سنگ آهن، مرغ، تفاله، نیشکر، پنبه و روغن خام. همچنین بیش از هر کشور دیگر آمریکای لاتین سرمایه گذاری چینی دریافت میکند. انتظار می رود دو کشور حداقل 20 توافقنامه دوجانبه را در طول سفر لولا امضا کنند.
بازگرداندن برزیل به نقشه سفر رئیس جمهور برزیل به چین پس از گفتگوهای سطح بالا با جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در ماه فوریه در واشنگتن انجام شد. لولا - که از سال 2003 تا 2010 رئیس جمهور بود - امیدوار است پس از سال های بولسونارو، برزیل را به عنوان یک بازیکن کلیدی در صحنه جهانی بازگرداند. اما موضع او در مورد چگونگی پایان دادن به تهاجم روسیه به اوکراین، موضوعی که انتظار می رود در دیدار با شی مطرح شود، باعث نگرانی حامیان غربی اوکراین شده است.
لولا همچنین در مراسم تحلیف دیلما روسف رئیس جمهور سابق برزیل به عنوان رئیس بانک توسعه بریکس شرکت خواهد کرد.
برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی- گروهی از اقتصادهای نوظهور هستند که پس از پایان جنگ سرد به عنوان مفهوم بریکس شهرت یافتند.
انتهای پیام
نظرات