• سه‌شنبه / ۲۲ فروردین ۱۴۰۲ / ۱۱:۱۰
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1402012210788
  • منبع : نمایندگی زنجان

دستگیری متهم به اخلال در نظام اقتصادی و تولیدی در زنجان

دستگیری متهم به اخلال در نظام اقتصادی و تولیدی در زنجان

ایسنا/زنجان رئیس پلیس امنیت اقتصادی زنجان گفت: در پی کسب خبری مبنی بر اخلال در نظام اقتصادی و تولیدی توسط یکی از کارکنان ادارات دولتی، مراتب در دستور کار مأموران این پلیس قرار گرفت.

به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ حسین بدری اظهار کرد: پس از هماهنگی قضایی و کار روی پرونده مشخص شد، متهم اقدام به جمع‌آوری وجوه از همکاران و دوستان خود جهت انجام کار تجاری کرده و قرار بوده ماهانه سود آنرا به حساب نفرات واریز کند.

وی تصریح کرد: متهم در این خصوص از ۱۴۵ نفر، مبالغی جمع‌آوری و در ماه‌های اول نیز اقدام به پرداخت سود به آنان کرده بود ولی پس از مدتی متواری شد که با پیگیری‌های لازم و هماهنگی قضایی نامبرده دستگیر و در تحقیقات انجام گرفته به جرم خود اعتراف کرد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی زنجان ادامه داد: در بررسی کارشناسی کل مبالغی که به صورت غیرمجاز توسط متهم اخذ شده ۱۱۰ میلیارد ریال برآورد شد که در این زمینه پرونده تشکیل و برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha