علیرضا عباس زاده، امروز دوشنبه ۲۱ فروردین در گفتگویی رسانهای اظهار کرد: شرایط جادههای استان به گونهای است که مسافران علاقه دارند سریعتر این مسیر را طی کنند لذا متأسفانه شاهد افزایش سرعت حداقل ۲۰ کیلومتر بر ساعت در محدوده خراسان جنوبی هستیم.
به گزارش ایسنا، وی افزود: این موضوع باعث میشود شدت و تعداد تصادفات در استان افزایش یابد لذا برای بیش از ۲۰ درصد ترددها شاهد ثبت تخلف هستیم.
معاون استاندار با اشاره به وجود برخی نقاط حادثه خیز در استان نیز گفت: ۳۱ نقطه حادثه خیز در استان در دست رفع و ایمن سازی قرار گرفته است.
به گفته وی؛ ۱۸ نقطه جدید پر تصادف نیز در استان شناسایی شده که به طور ویژه با توان راهداری هلال احمر و سازمانهای مردم نهاد کمپ هایی ایجاد شده تا از خستگی مسافران در طول راههای کویری استان کاسته شود؛ استراحتگاههای موقت نیز در بازیابی توان رانندگان تأثیر خوبی دارد و موجب کاهش حوادث جادهای میشود.
وی اظهار کرد: ۲۵ نقطه نیز در استان برای سیاه چادرهای عشایری آماده شد که مورد استقبال مسافران قرار گرفت.
معاون استاندار با اشاره به ضرورت استراحت اجباری برای برخی رانندگان نیز گفت: تمام تلاش خود را به کار گرفتیم تا شرایط سفر ایمن در جاده های استان فراهم شود.
وی افزود: بیش از ۷۰ واحد هلال احمر و حدود ۵۰ راهدار خانه هم امسال برای ارائه خدمات به مسافران نوروزی در سطح جاده های استان فعال بودند.
عباس زاده یادآور شد: پلیس راه و اورژانس جادهای نیز به طور کامل با همه توان و نیرو پای کار بودند تا سفر ایمن برای نوروزی بانشاط فراهم شود.
وی با اشاره به راه اندازی پویش همراهان سفر ایمن در سطح جادههای استان نیز گفت: این پویش فرصتی برای سفر ایمن بود که در دستور کار همه مجموعه ها قرار گرفت.
معاون استاندار اظهار کرد: ستاد تسهیلات نوروزی همه ساله قبل از تعطیلات فعالیت خود را آغاز میکند، لذا همه دستگاههای دخیل در همه بخشها با تمام توان در این مدت پای کار بودند تا خدمات مطلوب به مردم استان و مسافران نوروزی ارائه شود.
وی گفت: خراسان جنوبی به دلیل داشتن جاذبههای گردشگری و تاریخی و هم موقعیت جغرافیایی، هم مسیر عبور بوده و هم میزبان شایسته گردشگران است.
عباس زاده با بیان اینکه بیش از ۱۰ استان کشور برای سفرهای زیارتی به ویژه تشرف به مشهد مقدس از مسیر خراسانجنوبی عبور میکنند، ادامه داد: امسال بیش از پنج میلیون و ۵۰۰ هزار تردد در سطح جاده ها ثبت شده که نسبت به سال گذشته ۶ درصد کاهش داشته است.
معاون استاندار افزود: در موج اول سفرهای نوروزی حدود چهار درصد افزایش مسافرت ها را شاهد بودیم اما در موج دوم به خاطر ماه مبارک رمضان از حجم سفرها کاسته شد.
وی بیان کرد: پیش بینی میشود در روزهای پایانی ماه مبارک رمضان و تعطیلات عید فطر و ایام تابستان این کاهش سفرها جبران شود.
عباس زاده گفت: استان خراسان جنوبی حداقل پنج اثر از جمله بیابان لوت، ژئوپارک طبس، تو بافی خراشاد، باغ اکبریه و قنات بلده ثبت جهانی را دارد که فرصت بی نظیری برای جذب گردشگر است.
وی بیان کرد: زیرساختهای گردشگری نیز در طول سالهای گذشته افزایش قابل توجهی داشته لذا شرایط اقامت در استان به طور فزایندهای رو به رشد است و این نشان میدهد شناخت خوبی از جاذبهها و زیرساختهای استان ایجاد شده و مردم تمایل سفر به خراسان جنوبی را دارند.
عباس زاده گفت: در مسئله سفر باید مدت اقامت مسافران افزایش یابد لذا ظرفیت گردشگری در اقتصاد و پویایی استان مثمر ثمر خواهد بود و شرایطی که برای سفر در استان ایجاد شده با هدف این است که اقامت مسافران افزایش پیدا کند.
وی با اشاره به سفر ۲۵۰ گردشگر خارجی به استان در ایام نوروز افزود : هدف اصلی سفر این گردشگران بازدید از آثار ثبت جهانی در استان بوده و گرم ترین نقطه کره زمین در منطقه دهسلم یکی از بزرگترین جاذبه پذیرش گردشگر در استان است.
انتهای پیام
نظرات