سرهنگ حسن جعفریجوزانی گفت: بیشترین تغییر کاربریهای شناسایی شده به ترتیب در همدان، ملایر و بهار با ۶۹۱، ۴۴۰، ۳۹۴ مورد بوده است همچنین فامنین با ۴۸ مورد کمترین تغییر کاربری شناسایی شده را داشت.
وی ادامه داد: ضروری است افراد پیش از هر گونه ساختو ساز استعلامهای لازم را در زمینه چگونگی ارائه مجوز و قابلیت انجام کار بگیرند چراکه در صورت شناسایی تغییر کاربریهای غیرمجاز، اقدامهای قانونی به عمل خواهد آمد.
جعفریجوزانی اظهار کرد: به دنبال این شناساییها و صدور اخطاریهها، طی مدت مذکور ۵۸۸ مورد تبصره دو ماده ۱۰ و ۱۱۰ مورد قلع و قمع اجرا شد که نسبت به مدت مشابه در سال ۱۴۰۰ رشد چشمگیری داشته است.
فرمانده یگان حفاظت اراضی کشاورزی استان همدان خاطرنشان کرد: تغییر کاربری غیرمجاز آسیب جبران ناپذیری به خاک و اراضی کشاورزی و در نهایت امنیت غذایی وارد میکند بنابراین ضروری است پیش از این صدمه غیرقابل جبران مانع از آن شویم.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی امور اراضی کشاورزی استان همدان، جعفری جوزانی افزود: شهروندان همدانی میتوانند با شماره ۱۳۱ به صورت مستقیم تماس گیرند و تغییر کاربری ها را به اطلاع همکاران ما برسانند.
وی در ادامه با بیان اینکه ۶۶ مورد از قلع و قمع تغییر کاربریهای غیرمجاز در همدان صورت گرفته است، گفت: پس از همدان اسدآباد با ۲۲ مورد بیشترین آمار قلع و قمع را داشته است و رزن و درگزین شهرستانهای بدون قلع و قمع در سال گذشته بودهاند.
انتهای پیام
نظرات