به گزارش ایسنا علی بابایی کارنامی در نطق میان دستور خود در جلسه علنی امروز (سه شنبه- ۱۵ فروردین) مجلس شورای اسلامی بیان کرد: همانطور که رهبری سال جدید را مهار تورم و رشد تولید نام گذاری کردند، وظیفه مجلس، دولت و قوه قضائیه را بیش از پیش سخت تر و حساس تر نموده است به طوری که مردم در سالی که گذشت در حوزه اقتصادی با سالی پر از مشقت و ناکامی های شاخص اقتصادی خرد و کلان مواجه بودند، به طوری که حتی برخی از مسئولین به جای پاسخگویی مطلوب فقط توجیه عملکرد داشتند.
وی افزود: در صورتی که سفره مردم کوچکتر از قبل شده بود و بیکاری جوانان به رکود اقتصادی و رشد سرمایه گذاری منفی شده بود، ولی با نامگذاری شعار سال جدید امید به دل مردم بازگشت و وظایف ما بیش از هر زمان دیگر سنگینتر شده است. در این راستا مردم از ما می پرسند چرا مصوبه واردات خودرو را ابلاغ می کنید اما سلیقه ای عمل می کند، چرا مجلس قانون رتبه بندی معلمان را ابلاغ می کند ولی دولت اهتمام به اجرای آن ندارد؟ چرا دولت نسبت به معیشت کارگران شاغل و بازنشسته موفق نبوده است؟ چرا وزارت صنایع در عرضه خودرو با قیمت متناسب با سفره های مردم ناکام ماند؟ چرا مدیریت کنترل بازار ارز را دولت به خوبی انجام نمی دهد؟ و... که پاسخ همه این موارد در شعار سال ۱۴۰۲ نهفته است.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بیایید با قوه عاقله مجلس و دولت به جنگ این نابسامانی های تمام عیار برویم، گفت: باید با منطق و استفاده از ظرفیت مردم در حل مشکلات اقتصادی کوشا باشیم.
بابایی در ادامه تذکراتی به برخی وزرا و سازمان های متولی اقتصاد کشور داشت و خطاب به مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: در کار مجلس دخالت نکنید و همراه مجلس و دولت باشید.
نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی همچنین در خصوص سد فینسک و توقف ساخت این سد با توجه به بحران سال جدید که بیش از ۱۰۰ هزار هکتار از زمین های مازندران دچار تنش آبی شده است به وزیر نیرو تذکر داد.
وی در تذکر دیگری خطاب به وزیر صمت گفت: چرا توان مدیریت و کنترل قیمت خودرو را به متقاضیان و خریداران ندارید؟ آیا پراید با قیمتی بیش از ۳۰۰ میلیون تومان و کوئیک با قیمتی بیش از ۳۸۰ میلیون تومان باید به مردم تحویل داده شود؟ ما دنا، پژو، شاهین و ماشین های لوکس نخواستیم!
بابایی تذکری نیز به وزیر جهاد کشاورزی داشت و عنوان کرد: چرا با توجه به مشکلات عدیده کشاورزان و باغداران استان مازندران نسبت به پرداخت خسارت از بابت سرمازدگی، خشکسالی و عدم صادرات به موقع محصولات باغی و کشاورزی اقدام نمی کنید؟ کشاورزان شالی و مرکبات خود را به دولت نفروشند به چه کسی بفروشند و متولی آن کیست؟ بیش از ۳۰۰ هزار تن شالی در دست کشاورزان است، پس واردات را چه کسی انجام می دهد و مافیا چه کسانی هستند که دولت قدرت مقابله با آنها را ندارد.
نماینده مردم ساری در خصوص راه های مواصلاتی حوزه انتخابیه اش به وزیر راه نیز تذکر داد و خطاب به مسئولان سازمان برنامه و بودجه، رئیس جمهور و وزیر مستعفی آموزش و پرورش گفت: چرا حقوق رتبه بندی معلمان را به موقع پرداخت نکردید؟
انتهای پیام
نظرات