علی جهانی چهاردهم فروردین ماه با بیان اینکه اختلافات کارگری و کارفرمایی بیشتر در کارگاههای کوچک و متوسط اتفاق میافتد، اظهار کرد: در سال گذشته با ایجاد مراکز مشاوره، حضور مستمر در کارگاههای اقتصادی و برگزاری جلسات هماندیشی با تشکلهای کارگری و کارفرمایی تلاش کردیم که اختلافات کارگر و کارفرما کاهش یابد و در صورت لزوم اولویت صدور آرای رسیدگی به این دادخواستها حل و فصل به صورت سازشی منجر شود.
وی به دادخوستهای واصله به مراجع رسیدگی در سال ۱۴۰۱ اشاره کرد و افزود: سال گذشته ۹۷۵۴ دادخواست بدوی در مراجع رسیدگی به ثبت رسیدند که ۷۴۶۸ دادخواست در هیئت تشخیص منجر به صدور رأی شد.
جهانی با بیان اینکه در صورت اعتراض کارگر یا کارفرما به آراء صادره در مراجع تشخیص، دادخواستها در مراجع حل اختلاف و تجدیدنظر رسیدگی میشود، بیان کرد: ۲۲۹۷ پرونده نیز در مراجع حل اختلاف به ثبت رسید که پس از رسیدگی ۲۱۶۰ پرونده منجر به صدور رأی شد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان برحل و فصل دعاوی کارگر و کارفرمایی به صورت سازشی تأکید کرد و گفت: با مشاوره و راهنماییهای لازم توسط کارشناسان مراجع رسیدگی به دادخواستها امسال ۴۰ درصد آراء صادر با سازش حل و فصل شد.
وی به کاهش زمان رسیدگی به پروندههای کارگر و کارفرما در مراجع حل و فصل دعاوی اشاره کرد و افزود : با تمهیدات لازم و افزایش مراج تشخیص و حل اختلاف و همچنین افزایش جلسات رسیدگی به دادخواستها زمان رسیدگی از ۹۰ روز در سال گذشته امسال به ۴۰ روز رسید.
جهانی خاطرنشان کرد: ۲۳ هیأت تشخیص و ۱۱ هیأت حل اختلاف در بازه زمانی صبح و بعد از ظهر کار رسیدگی به دادخواستها و اختلافات کارگر و کارفرمایی را در سطح استان انجام میدهند.
انتهای پیام
نظرات