هاشم یوسفی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد:
اجرای برنامه سلامت نوروزی از ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ تا پایان تعطیلات نوروزی ۱۴۰۲ ادامه دارد و طی این مدت کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی قزوین، نظارت مستمری بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و دارند.
وی با بیان اینکه ۶۹۲۹ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در شهرستان قزوین شناسایی، توقیف و معدوم شد، افزود: همچنین ۱۶۲۹ مورد سنجش با تجهیزات پرتابل از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به عمل آمده است. این سنجشها شامل سنجش دمای یخچال و فریزر نگهداری مواد غذایی، دمای مواد غذایی پخته شده، سنجش ترکیبات قطبی روغن مصرفی، سنجش سوری و سنجش میزان روشنایی محیط کار است.
رئیس گروه بهداشت محیط وحرفهای مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین عنوان کرد: کُلرسنجی از آب مصرفی از مراکز و اماکن نیز از مواردی است که طی بازرسیها به آن اهتمام داریم تاکنون بیش از ۵۰۰ مورد کلرسنجی در سطح شهرستان قزوین انجام شده است.
وی ادامه داد: در همین راستا ۱۰۰ نمونهبرداری از آب آشامیدنی نیز برای حفظ سلامت شهروندان صورت گرفته است.
یوسفی تصریح کرد: شهروندان ضمن رعایت نکات بهداشتی در ایام نوروز و روزهای دیگر میتوانند شکایات بهداشتی خود را به سامانه ۱۹۰ اطلاع دهند تا در اسرع وقت توسط کارشناسان این مرکز رسیدگی شود.
انتهای پیام
نظرات