علی سالاروند نهم فروردین در اولین جلسه ویژه ۱۳ فروردین که در محل اداره حفاظت از محیط زیست لرستان برگزار شد، با بیان اینکه در این راستا با کمک شهرداریها، محلهایی را برای دریافت ماهیهای قرمز سفر هفت سین در استان پیش بینی خواهیم کرد، اظهار کرد: این ماهیهای قرمز اگر وارد رودخانهها، آبهای سطحی و آزاد شوند، ممکن است که بیماریهایی را به سایر ماهیهای بومی انتقال دهند و حتی باعث حذف بعضی از گونههای ماهی شوند.
وی افزود: در این راستا باید محلهای بستهای برای دریافت و نگهداری این ماهیهای قرمز در نظر بگیریم که با همکاری شهرداریها در حال انجام این کار هستیم.
سالاروند بیان کرد: محل دریافت و نگهداری این ماهیهای قرمز را از طریق نصب بنر از سوی شهرداریها، فضای مجازی و رسانههای جمعی اعلام خواهیم کرد.
مدیرکل حفاظت از محیط زیست لرستان با تأکید بر جمع آوری پسماندها از سوی مردم در روز طبیعت، اظهار کرد: مردم از قطع اشجار و درختان در روز طبیعت و حضور در مناطقی که نزدیک به حیات وحش هستند پرهیز کنند.
وی با تأکید بر اینکه مردم و گردشگران تلاش کنند که به محیطبانان ما در مناطق حفاظت شده کمک و به توصیههای همکاران ما توجه کنند، افزود: مردم پسماندهای خود را در روز طبیعت جمع آوری و به همراه خود به محلهای تعیین شده در مبادی خروجی شهرها تحویل دهند و از رها کردن آنها در طبیعت پرهیز کنند.
سالاروند تأکید کرد: همچنین اگر گردشگران در زیستگاه «سمندر» لرستانی در روز طبیعت حضور پیدا کردند از لمس کردن این گونه خودداری کنند چرا که این امر ممکن است موجب انتقال بیماری به این گونه ارزشمند و اندمیک لرستان شود.
مدیرکل حفاظت از محیط زیست لرستان با تأکید بر حفاظت از این گونهها و حیات وحش، تصریح کرد: انتظار داریم که مردم به ما کمک کنند تا عرصههای طبیعی و مناطق حفاظت شده استان به خوبی مورد حفاظت قرار گیرند و بر اساس اصل ۵۰ قانون اساسی که حفاظت از این موضوع وظیفه عموم است، این عرصهها و منابع خدادادی که امانت الهی هستند را به نسلهای آینده برسانیم.
وی به جلوگیری از قطع اشجار و آسیب به طبیعت و امر به معروف در این زمینه تأکید و اظهار کرد: سامانههای شبانه روزی ۱۵۴۰ محیط زیست و ۱۵۰۴ منابع طبیعی به عنوان راه ارتباطی با مردم آماده دریافت گزارشات تخلفات احتمالی هستند.
انتهای پیام
نظرات