به گزارش روابط عمومی استانداری مازندران، امید محبی با بیان این مطلب که ارباب رجوع در ماه مبارک رمضان باید در هر ساعت اداری خدمت مورد نظر را در کمترین زمان ممکن دریافت کنند، اظهار کرد: ساعت رسمی آغاز و خاتمه به کار ادارات استان ساعت ۷ صبح لغایت ۱۴:۳۰ تعیین میشود اما کارکنان دستگاههای اجرایی به استثنای واحدهای عملیاتی و خدمت رسانی و مراکز بهداشتی؛ آموزشی و. غیره منوط به اینکه ماهیت مشاغل آنها خدشهای بر روند خدمت رسانی ایجاد نکند، میتوانند از ۲ ساعت کاری شناور ۷ الی ۹ صبح استفاده نمایند، مشروط بر آن که کسری تاخیر در ورود در انتهای همان روز جبران شود.
وی با تاکید بر اینکه ساعات شناور عملا نباید هیچگونه خدشهای به روند خدمت رسانی وارد کند، افزود: هیچ و احدی نباید به بهانه عدم حضور کارمندی در ساعات شناور معطل بماند از این رو باید استفاده کارکنان از ساعات شناور با هماهنگی قبلی و نظر مقام عالی دستگاه اجرایی منظور شود.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران، تصریح کرد: تنظیم ساعت کاری به مدت ۴۴ ساعت در هفته برای هر کارمند محل قانونی است و در این طرح نباید مورد غفلت دستگاههای اجرایی در استان قرار گیرد.
محبی شروع به کار ادارات در روزهای بعد از لیالی پر فضیلت قدر را به منظور بهره مندی از فضائل این شبها و همچنین در اجرای تصویب نامه هیات وزیران ۹ صبح اعلام شد.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران با اشاره به تصویب نامه هیات وزیران در خصوص ساعت شروع به کار ادارات در ایام سال، گفت: با توجه به اینکه ساعت شروع به کار ادارات در استانها ۷ صبح و مدارس استان در مقطع ابتدایی ۸ صبح اعلام شده است،
این مسئول افزود: ضمن تاکید بر مدیران مدارس برای الزام نسبت به پذیرش دانش آموزان از ساعت۷:۳۰ و استفاده از این فرصت برای اجرای برنامههای فرهنگی و ورزشی؛ تاکید میشود با استفاده از مصوبه هیات وزیران به منظور حمایت از خانواده و کاهش دغدغههای والدین؛ دستگاههای اجرایی استان نسبت به شناور شدن ساعت کاری یکی از والدینی که هر دو شاغل هستند و همچنین زنان سرپرست خانوار که دارای فرزندان زیر ۶ سال و یا مقاطع ابتدایی هستند، اقدام به موافقت نماید.
انتهای پیام
نظرات