• چهارشنبه / ۲ فروردین ۱۴۰۲ / ۱۳:۲۶
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1402010200566
  • خبرنگار : 50377

معاون بنیاد مسکن مازندران خبرداد

واگذاری ۱۶۳۸ جلد سند مسکن روستایی به بخش دودانگه ساری

واگذاری ۱۶۳۸ جلد سند مسکن روستایی به بخش دودانگه ساری

ایسنا/مازندران معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مازندران، گفت: ۱۷ مسکن محرومیت زدایی در سال ۱۴۰۱ در بخش دودانگه احداث شده است و تاکنون ۱۶۳۸ جلد سند مسکن روستایی به روستاییان بخش دودانگه واگذار شده است.

بخش دودانگه شهرستان ساری از شمال با بخش کلیجان رستاق، از سمت راست با بخش چهاردانگه، از سمت چپ با سوادکوه و در جنوب با رشته کوه‌های البرز و استان سمنان هم‌جوار است. این بخش حدود ۵۷۰ کیلومتر مربع وسعت دارد.

بنابر سرشماری مرکز آمار ایران، جمعیت بخش دو دانگه شهرستان ساری در سال ۱۳۹۵ برابر با هفت هزار و ۶۵۳ نفر بوده ‌است.

سد سلیمان تنگه و سد فریم، چشمه شیرین‌رود و شرکت چوب فریم، شهرک صنعتی فریم و باغ‌های گل محمدی از ظرفیت‌های مغفول مانده بخش دودانگه است که احیای آن می‌تواند تحولات شگرفی را رقم بزند.

به همین منظور "صیادنیا" معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان مازندران در گفت‌و گو با ایسنا با بیان اینکه از ۵۶ روستای بخش دودانگه ۴۷ روستا بالای ۲۰ خانوار هستند که در ۲۵ روستا حداقل فاز اول طرح هادی اجرایی شده است، اظهار کرد: در فاز نخست اقداماتی از قبیل احداث جدول و آسفالت عملیاتی شده است و در ۲۲ روستا به دلیل کمبود اعتبارات طرح هادی اجرایی نشده است.

وی افزود: ۴۷ روستای بخش دودانگه طرح هادی مصوب دارند که در ۶ روستا بازنگری طرح هادی و ۶ روستای دیگر اجرای طرح هادی در سال ۱۴۰۱ در دستور کار قرار داشته است که امسال نیز پیگیری می‌شود.

صیادنیا با اشاره به اینکه سرجمع اعتبارات کمیته برنامه ریزی برای بخش دودانگه ۵ میلیارد تومان است، خاطرنشان کرد: تاکنون ۲.۵ میلیارد تومان تخصیص پیدا کرده است که ۱.۵ میلیارد تومان مربوط به کمیته برنامه ریزی و یک میلیارد تومان مصوبه سفر ریاست جمهوری است.

وی افزود: در کل استان مازندران احداث  ۸ هزار واحد مسکن روستایی در دستور کار قرار دارد که  تاکنون ۹۵۰ فقره درخواست احداث مسکن روستایی در دودانگه داشتیم که نیز۹۲ پرونده وام مسکن روستایی در این بخش پرداخت شده است.

در ادامه "بهزاد برارزاده" مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مازندران در گفت‌وگو با ایسنا ضمن اشاره به اینکه برای عملیاتی شدن مجتمع آبرسانی بندرج دودانگه که شامل ۳۶ روستا است نیازمند یک حلق چاه، بهسازی چشمه شیرین رود و اجرای ۶۱۰۰ مخزن و ۱۲۵ کیلومتر خط انتقال ۶۲  کیلومتر شبکه توزیع آبرسانی هستیم، خاطرنشان کرد: تاکنون یک حلق چاه و ۳۲۵۰ متر مخزن ۸۸ کیلومتر انتقال و ۲۶ کیلومتر شبکه توزیع اجرایی شده است.

وی ادامه داد: از ۴۰ لیتر در ثانیه تاکنون برای مردم این منطقه ۱۵ لیتر در ثانیه آبرسانی شده است.

برارزاده تصریح کرد: پیمانکار ۶۰ میلیارد تومانی برای اجرای پروژه مجتمع آبرسانی بندرج آماده شروع به کار است.

وی افزود: چشمه مشترک آبرسانی سنگده و پاچی میانه نیازمند ۱۴ کیلومتر لوله گذاری و مخزن ۵۰۰ متر مکعبی است که در سال ۱۴۰۲ عملیات اجرایی این طرح آغاز می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha